ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Gaşca nebună, INTERZISĂ în Bănie! Varga şi Ferfelea, OUT

CS Universitatea Craiova este neînvinsă de patru etape, iar parcursul de senzaţie se datorează, în mare măsură, cuplului Sorin Cîrţu – Emil Săndoi. Sub comanda celor doi, gruparea din...
Autori: Daniel Vlad, Răzvan Scarlat | 09.10.2014 | 00:01

CS Universitatea Craiova este neînvinsă de patru etape, iar parcursul de senzaţie se datorează, în mare măsură, cuplului Sorin Cîrţu – Emil Săndoi. Sub comanda celor doi, gruparea din Bănie a urcat pe locul 11 în clasament, iar oraşul a început să viseze la cupele europene. La Craiova se anunţă remanieri masive ale lotului în iarnă, precum şi transferuri care să întărească echipa. Directorul tehnic şi antrenorul principal vor avea mînă liberă, iar FANATIK.RO vă prezintă ce jucători sînt pe lista neagră întocmită de Cîrţu şi Săndoi.

ADVERTISEMENT

Varga şi Ferfelea, pe făraş!

Principalii vizaţi să părăsească gruparea din Bănie sînt Dacian Varga şi Viorel Ferfelea, doi fotbalişti pe care “Sorinaccio” nu-i are deloc la suflet. Directorul tehnic al oltenilor este nemulţumit de randamentul pe care foştii jucători ai Sportului îl dau la şedinţele de pregătire şi este decis să-i pună pe lista de transferuri. De altfel, Varga are doar 32 de minute bifate în mandatul lui Cîrţu şi Săndoi, în timp ce Ferfelea, nici unul! De cele mai multe ori, foştii “studenţi” au fost rezerve neutilizate. Un alt fotbalist aflat pe lista neagră este Mihăiţă Pleşan, ale cărui evoluţii au dezamăgit profund cuplul de pe banca lui CS U.

3.FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-CSM RAMNICU VALCEA, PLAY OFF LIGA 2 (6.06.2014)

ADVERTISEMENT

Compromis în cazul lui Curelea

Conform surselor FANATIK.RO, Cîrţu nu-l are la inimă nici pe Costin Curelea! Totuşi, fostul component al “găştii nebune” este titular de drept şi în mandatul lui “Sorinaccio” din simplul motiv că CS U nu are la dispoziţie alt vîrf de atac. Situaţie care se va schimba în iarnă, astfel că nu este exclus ca şi Curelea să părăsească Bănia. Cîrţu a “mirosit” că foştii jucători ai Sportului au format o “bisericuţă” în lot şi este decis ca la finalul turului să facă ordine în vestiar.

1.FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-VIITORUL CONSTANTA,LIGA 1 (8.08.2014)

ADVERTISEMENT

“Nu am nimic cu Varga, Ferfelea şi Curelea. Însă, pe primii doi i-am găsit cu unele carenţe fizice care nu le dă la ora asta ocazia să joace titulari. În schimb, Curelea este pregătit mai bine, dar poate la meciul următor va sta pe bancă şi va juca altcineva în locul său. Toţi fotbaliştii au şanse egale pentru mine” (Sorin Cîrţu, antrenor CS U Craiova)

3 goluri în nouă partide a reuşit Curelea în tricoul lui CS U

ADVERTISEMENT

7 partide a evoluat Pleşan în acest sezon pentru CS U

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!