Sport

EXCLUSIV / Olguţa a făcut PACE cu Peluza SUD! Vezi termenii ÎNŢELEGERII!

UPDATE / În jurul orei 15:00, liderii Peluzei Sud au avut o întîlnire cu primarul Olguţa Vasilescu. Cele două părţi au convenit ca fanii FC U Craiova să primească 6000 de bilete, în Peluza...
15.11.2013 | 12:08
Suporterii FCU vor să umple din nou Peluza Sud

UPDATE / În jurul orei 15:00, liderii Peluzei Sud au avut o întîlnire cu primarul Olguţa Vasilescu. Cele două părţi au convenit ca fanii FC U Craiova să primească 6000 de bilete, în Peluza Cristi Neamţu a stadionului Ion Oblemenco, pentru jocul de sîmbătă, 23 noiembrie, cu CS U Craiova! Tichetele vor fi distribuite de reprezentanţii Peluzei Sud, începînd de marţi, 19 noiembrie, preţul fiind de 5 lei!

––––––––

Finanţatorul clubului FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a reacţionat dur la adresa primarului Lia Olguţa Vasilescu, după ce conducerea clubului pe care aceasta din urmă îl finanţează din bani publici – CS U – a decis să pună în vînzare la derby-ul Olteniei, de pe 23 noiembrie, doar 4000 de bilete. Totodată, patronul celor de la FC U a cerut ca membrilor galeriei echipei sale să le fie deschisă Peluza Sud a stadionului “Ion Oblemenco” şi nu sectorul rezervat suporterilor oaspeţi, situat la Peluza Nord.

Nu se poate aşa ceva! Olguţa Vasilescu îşi bate efectiv joc de suporterii echipei noastre. Prin decizia de a nu le permite fanilor accesul în Peluza Sud şi pentru faptul că a scos la vînzare doar un număr mic de bilete (n.r. –  4000), doar online, această femeie a dat dovadă că fuge de mulţime şi de realitatea din oraş. De fapt, ea este sigură că o să fie huiduită la scenă deschisă de majoritatea suporterilor din stadion, dacă li se va permite accesul oamenilor în toată arena, la meciul cu a doua echipă din Craiova. Nu-mi vine să cred cum Olguţa Vasilescu vrea ca fanii noştrii de la Peluza Sud 97, cei care au dominat ani la rînd fondul sonor pe Ion Oblemenco, să se simtă pe propriul lor stadion oaspeţi şi străini într-un sector care, la meciurile de acasă, le este destinat fanilor echipei vizitatoare. Este păcat că această femeie se poartă aşa cu oamenii care practic i-au permis să cîştige alegerile în faţa lui Antonie Solomon. Însă o să vadă că peste doi ani, cînd vor fi iar alegeri la Primărie, o să-i caute din nou pe aceştia, dar nu o să-i mai găsească niciodată”, a spus Mititelu pentru FANATIK.

Surse din anturajul clubului FC Universitatea Craiova ne-au dezvăluit că, atît conducerea clubului, cît şi Asociaţia” Peluza Sud 97 ” au trimis două adrese către Olguţa Vasilescu în care au cerut ca suporterii “oaspeţilor” să aibă acces în Peluza Sud “Cristi Neamţu”, acolo unde, în mod normal, pot intra 6.700 de suporteri.

 

Tags: