Sport

EXCLUSIV / Ce a fost şi ce a ajuns! ŞTIINŢA, scoasă LA V NZARE!

Lichidatorul judiciar a început să scoată bunurile FC U Craiova la vînzare, după ce societatea care administra clubul a intrat în faliment, pentru a face rost de bani în vederea plătirii...
09.02.2015 | 00:01
EXCLUSIV  Ce a fost si ce a ajuns STIINTA scoasa LA V NZARE

Lichidatorul judiciar a început să scoată bunurile FC U Craiova la vînzare, după ce societatea care administra clubul a intrat în faliment, pentru a face rost de bani în vederea plătirii datoriilor către mulţii creditori ai societăţii. FANATIK.RO a aflat că în acest moment deja s-au vîndut două maşini din bunurile lui Adrian Mititelu. Următorul bun scos la licitaţie este autocarul clubului care încă nu a avut parte de un cumpărător, deşi s-au derulat pînă în prezent două licitaţii.

Citeşte: Transferul de MILIOANE euro al unui român, BLOCAT!

Suporterii FC Universitatea Craiova speră că din această vară echipa cu leul cu piept va reveni în fotbalul românesc după ce în ultimii patru ani a fost în afara acestuia sau s-a perindat, pentru cîteva luni, prin clocaurile din eşalonul secund. Deşi foarte mulţi fani consideră că următorul proiect nu trebuie să îl mai includă pe Adrian Mititelu în peisaj, în cele din urmă se pare că acest obiectiv nu este posibil de realizat fără cel care deţine cea mai dorită siglă de fotbal din România. Însă, pănă atunci, FANATIK.RO a decis să le prezinte numeroşilor şuporteri ai Ştiinţei situaţia care este acum în cadrul clubului FCU aflat în plin faliment.

Citeşte: A MURIT cel mai temut INTERLOP din România! Povestea sa e FABULOASĂ!

“Ştiinţa mobilul” şi un Volkswagen au fost vîndute

După ce Adrian Mititelu nu mai este cel care se ocupă oficial de FC Universitatea Craiova din cauza întrării în faliment a clubului oltean, destinele clubului au fost preluate de către un lichidator judiciar. Surse din anturajul FC U au dezvăluit pentru FANATIK.RO că acesta încearcă să facă rost de bani pentru plata unor datorii către diferiţi creditori. Iar primele mutări au constat în scoaterea la vînzare a mai multor bunuri. Astfel, pentru început, la vînzare au fost scoase maşinile de la club. Pînă în prezent s-au vîndut dubiţa Mercedes, cea care umbla prin ţară cu fulare şi echipament sportiv, cu însemnele Ştiinţei şi un Volkswagen care i-a aparţinut  nepotului lui Adrian Mititelu, Gigel Preoteasa. Pe cele două autoturisme s-au încasat 10.000 de euro.

Citeşte: Caz UNIC în România! Joacă GRATIS pentru echipă! A RENUNŢAT la 13.000 euro pe lună!

Autocarul clubului zace într-un parc auto din Bucureşti

Între maşinile cubului scoase la vînzare se află şi autocarul echipei cel pe care foştii jucători ai Ştiinţei l-au poreclit “Oltenia Force One”. Cumpărat de Adrian Mititelu în urmă cu cîţiva ani pentru 400.000 de dolari, autovehiculul  zace într-un parc auto din Bucureşti, după ce nu s-a înghesuit nimeni să îl cumpere. Asta în condiţiile în care pînă în prezent s-au derulat două licitaţii. Este interesant faptul că în 2010 Adrian Mititelu a făcut un scandal mostru după ce şoferul autocarului său a fost amendat cu 10 milioane de lei vechi deoarece nu poseda rovinetă în momentul în care se deplasa pentru un meci la Piatra Neamţ. “ Nu se poate aşa ceva! Poliţiştii ne-au controlat autocarul de parcă transpotam transfugi, nu fotbalişti. Mi-au ţinut şoferul şi jucătorii două ore în stradă”,a tunat Mititelu la vremea respectivă.

20 milioane de euro este datoria înscrisă la masa credală a FC U Craiova