Sport

Muică, ce RECORD! Oltenii pot bifa UN TUR de campionat de invincibilitate!

Jerry Gane, fostul antrenor al formaţiei CS Universitatea Craiova, a mărturisit pentru FANATIK.RO că e convins că Sorin Cârţu şi Emil Săndoi pot duce echipa lor în cupele europene la finalul...
21.03.2015 | 13:45
Muica ce RECORD Oltenii pot bifa UN TUR de campionat de invincibilitate

Jerry Gane, fostul antrenor al formaţiei CS Universitatea Craiova, a mărturisit pentru FANATIK.RO că e convins că Sorin Cârţu şi Emil Săndoi pot duce echipa lor în cupele europene la finalul acestui campionat şi salută recordul de 16 meciuri fără înfrîngere în Liga I, pe care oltenii îl au în acest moment, adică fix de la meciul tur al partidei de azi dintre Craiova şi Astra, cînd oltenii erau surclasaţi cu 5-0! 

CS Universitatea Craiova se află în faţa unui record absolut! În cazul în care jucătorii lui Sorin Cârţu şi Emil Săndoi nu pierd, astăzi, partida de pe stadionul Extensiv, împotriva Astrei lui Dorinel Munteanu, atunci oltenii vor înregistra al 17-lea joc fără înfrîngere din Liga I, adică fix cît un tur de campionat!

EXCLUSIV / Decizia BOMBA A INSTANŢEI cu privire la AFILIEREA Craiovei!

FANATIK.RO a luat legătura cu Jerry Gane, fostul antrenor al echipei, cel care a fost pe bancă la ultimul meci pentru alb-albaştri, chiar în faţa adversarilor de azi, Astra Giugiu. “Mă bucur că, în sfîrşit, oraşul Craiova are o echipă puternică de prima ligă. Totodată, mă bucur pentru rezultatele lui nea Sorin şi Emil Săndoi. Nu contează că eu nu mai sînt antrenorul echipei, deoarece este foarte important pentru noi oltenii, că oraşul Craiova a revenit din nou în prim-planul fotbalului românesc. Am vrut să stau mai departe de fotbal şi din cauza faptului că am avut un deces în familie şi am avut nevoie de o pauză. Oricum, voi merge la meciul contra Astrei”, şi-a început discursul, Jerry Gane.

EDITORIAL HORIA IVANOVICI. BOURCEANU, CU CARTILE PE FATA: “EU SINT CAPITANUL! VOI CINE SINTETI??”

“Eu nu l-am avut pe Bălgrădean şi pe Bawab”

În continuare, fostul antrenor al formaţiei CS U a mărturisit că e convins că rezultatele sale nu l-au ajutat să continue la cîrma echipei în debutul campionatului, dar că totuşi i-ar fi prins bine dacă patronii ar mai fi avut răbdare cu el două-trei meciuri. “Nici acum nu pot să uit meciul pierdut la Giurgiu. Greu mi-am revenit după acel rezultat. Nu ne-a ieşit nimic… Îmi pare tare rău că nu s-a mai avut răbdare cu mine, dar sînt conştient că 2 puncte, atît cît avea echipa atunci, erau prea puţine.

Totuşi, în acea perioadă, eu nu i-am avut la echipă pe Bălgrădean şi Bawab, iar pe Brandan l-am folosit doar un singur joc, deoarece nu era la capacitate maximă de efort. Mai mult, nici portarii nu m-au ajutat atunci… I-am folosit pe toţi trei, dar Brac, Straton şi Irimia au avut toţi probleme. Sincer nici nu prea am avut noroc în unele partide.

TRANSFER DE SENZATIE IN LIGA 1!!! VINE UN SUPER ATACANT DE PRIMERA DIVISION!!! PATRONUL CONFIRMA

Acum situaţia s-a schimbat! Nea Sorin şi Emil Săndoi au beneficiat de nişte transferuri în plus faţă de mine, iar cu multă muncă, dar în primul rînd datorită valorii lor de antrenori, corabia a fost redresată. Uitaţi-vă şi voi ce rezultate senzaţionale au obţinut. Sînt neinvinşi de 16 meciuri. Sînt sigur că pot duce echipa în cupele europene. Oraşul asta merită din nou să fie în Europa”a spus Gane.

Curelea poate să fie în continuare o soluţie pentru atacul Craiovei

Jerry Gane a dezvăluit că îi pare rău că atacantul Costin Curelea nu mai este la ora actuală o soluţie pentru atacul oltenilor, dar că totuşi ar putea fi pus din nou pe picioare de Sorin Cârţu şi Emil Săndoi. “Bawab şi Nuno Rocha sînt doi atacanţi foarte buni, dar eu cred că pe stadionul Extensiv este nevoie şi de forţa lui Curelea. El este un atacant mult mai puternic faţă de cei doi şi este păcat să se renunţe la el. Sper că nea Sorin şi Emil îl vor pune pe picioare după ce el îşi rezolvă problemele cu conducerea clubului”, a încheiat Gane.

6 meciuri a condus CS Universitatea Jerry Gane 

2 puncte a obţinut Gane în Liga I cu noua echipă a Craiovei

31 august 2014 este data ultimei înfrîngeri a oltenilor în Liga 1: 0-5 cu Astra