FC U Craiova rămîne fără 2 oameni de bază după meciul cu CS U: “Sîntem OBLIGAŢI să părăsim ţara!” Mititelu CONFIRMĂ!

UPDATE 23:30 / "Cînd ajung la putere, oamenii uită ce promit electoratului.... Nu ştiu dacă a mai fost vreodată în istoria omenirii o asemenea partidă nefirească... Mîine jucăm împotriva...
22.11.2013 | 23:20
FC U Craiova ramine fara 2 oameni de baza dupa meciul cu CS U Sintem OBLIGATI sa parasim tara Mititelu CONFIRMA

UPDATE 23:30 / “Cînd ajung la putere, oamenii uită ce promit electoratului…. Nu ştiu dacă a mai fost vreodată în istoria omenirii o asemenea partidă nefirească… Mîine jucăm împotriva unei echipe care ne-a furat culorile, stadionul, vestiarele, toată investiţia noastră… Îi anunţ pe suporteri că mîine noi vom juca în negru, să ştie şi suporterii care vin din mediul rural. Mîine, 99 la sută din suporteri vor fi cu noi, ei sînt bogăţia noastră. Nu e o tensiune artificială, ci o frustrare enormă, ce se întîmplă aici e ieşit din comun. E momentul ca Victor Piţurcă să plece de la echipa naţională, pentru că el nu mai are ce să ofere“, a declarat Adrian Mititelu la DigiSport.

UPDATE Ora 21:30 / Adrian Mititelu a confirmat pentru FANATIK faptul că cei doi jucători vor pleca înainte de încheierea jocurilor din anul 2013: “Asta e situaţia, Acka se va întoarce în ianuarie cînd îi vom rezolva problema, prin confirmarea planului de reorganizare!” 

UPDATE Ora 19:10 / FC U Craiova va rămîne fără 2 jucători esenţiali după meciul cu CS U de sîmbătă! Stephane Acka şi Milan Mitic, ambii extracomunitari, dar titulari indiscutabili în linia de fund a oltenilor, au primit de la Oficiliul de Imigrări hîrtii prin care sînt obliugaţi să părăsească ţara după ce permisul de muncă nu le-a fost acordat din cauza stării de insolvenţă a clubului! 

Pînă pe 28 noiembrie trebuie să părăsesc ţara. Îmi expiră viza, iar clubul nu a prelungit-o. Am înţeles că sînt ceva probleme din cauza insolvenţei, aşa că nu am altă alternativă. Luni am avion spre Italia, nu depinde de mine dacă şi când voi reveni la Craiova. Oricum, pentru meciul de mîine cu CSU Craiova, sînt la dispoziţia echipei, mă aflu printre cei convocaţi. Dacă voi fi utilizat sau nu, asta doar antrenorul Nicolo Napoli ştie” a declarat Acka pentru stiridesport.ro.

Pentru meciul de sîmbătă, Napoli nu are alte probleme de lot, singurul incert fiind Dorel Stoica, care acuză dureri la picior. Căpitanul Mădălin Ciucă va juca din primul minut, cu toate că s-a antrenat doar în ultimele 3 zile. De partea cealaltă, Ovidiu Stîngă contează pe Mihăiţă Pleşan, revenit după accidentare şi Ionescu, suspendat la Bistriţa. Sin şi Ferfelea nu vor evolua, fiind în continuare în covalescenţă.

1.FOTBAL:CSM RAMNICU VALCEA-FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2,CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (11.09.2013)

UPDATE Ora 18:00 / Adrian Mititelu a remis un comunicat de presă în care îl consideră pe Balaj incompatibil să arbitreze meciul de pe Oblemenco, însă unul din motive nu are susţinere. Patronul FC U Craiova spune următoarele: “Cristi Balaj este o persoană care deţine funcţia de preşedinte al AJF Maramureş şi în data de 14 mai 2012, în cadrul Adunării generale a FRF a votat la punctul 13 al Adunării Generale VALIDAREA DECIZIEI COMITETULUI EXECUTIV DIN 20 IULIE 2011 DE EXCLUDERE A UNIVERSITĂŢII CRAIOVA, iar la punctul 14 al Adunării Generale a votat pentru oferirea unui loc în Liga a doua oraşului Craiova şi votând implicit înfiinţarea ilegală a CSU Craiova. Prin urmare Cristi Balaj a fost de acord cu desfinţarea Universităţii Craiova şi a participat  cu votul pozitiv pentru înfiinţarea unui club abuziv, chiar echipa pe care Universitatea Craiova o întîlneşte mîine. Astfel, pe lîngă latura morală extrem de îndoielnică în ceea ce îl priveşte pe Balaj, acesta este în concordanţă şi cu latura civilă, fiind practic INCOMPATIBIL PENTRU ACEST MECI.”

Balaj însă s-a abţinut în 2012 cu privire la excluderea Craiovei, votînd, apoi, aprobarea unui loc în Liga 2 oraşului Craiova!

UPDATE Ora 14:45 / CCA a delegat cel mai de top arbitru român la marele meci de pe Ion Oblemenco de sîmbătă! Cristi Balaj va fi la centru, ajutat la cele două tuşe de Mircea Orbuleţ şi Florin Ungureanu!

balajjjj

–––––

Managerului general al clubului CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, a declarat că după stoparea vînzării biletelor online, a  mai scos la vînzare alte 12.000 de tichete la meciul de mîine cu FC Universitatea Craiova. Însă, gazdele din derbyul Băniei au decis ca simpatizanţii proprii să intre GRATIS la meci, în timp ce galeria FC Universitatea Craiova e obligată să scoată din buzunar cîte 15 lei pentru un tichet în peluză.

În Peluza Nord vor sta membrii de la Sezione, susţinătorii celor de la CS U, iar pe tichetele de intrare, în dreptul preţului biletelor se află trecut cifra 0, în timp ce în Peluza Sud, unde vor sta suporterii oaspeţilor, biletele costă 15 lei!

Mai mult, oficialii FC Universitatea Craiova susţin că în această dimneaţă, omologii lor de la CS U au distribut în teritoriu invitaţii, eşarfe şi steaguri cu însemnele celor de la CS oamenilor de rînd pentru meciul de sîmbătă, de la ora 16!

1476603_551161991631591_1593583932_nPELUZA 1

Tags: