Fotbal intern

Câți bani trebuie să plătească Craiova pentru fundașul bulgar de la Botev Plovdiv. EXCLUSIV

17.07.2019 | 13:47
Cati bani trebuie sa plateasca Craiova pentru fundasul bulgar de la Botev Plovdiv EXCLUSIV

Craiova lui Papură suferă în defensivă în startul noului sezon. Chiar la prima apariție oficială în Liga 1, oltenii au luat două goluri pe teren propriu în fața nou-promovatei din Clinceni. Becul roșu este aprins și Mihai Rotaru încearcă să rezolve problemele din apărare. Varianta Virgil Ghiță de la Viitorul, dezvăluită exclusiv de FANATIK este prea scumpă, astfel că oltenii încearcă să-l transfere pe Kristian Dimitrov, un fundaș bulgar de 22 de ani.

Kristian Dimitrov de la Botev Plovdiv la Craiova?! Cât cer bulgarii pentru fundaș

În acest moment, echipa antrenată de Corneliu Papură are patru fundași centrali de meserie: Kelic, Acka, Tiago Ferreira și Gardoș, ultimul chemat de urgență, deși fusese pus pe lista de transferuri în vară și nu a făcut pregătirea cu echipa.

Oltenii sunt conștienți că mai au nevoie de încă un stoper, acesta fiind și motivul pentru care au intensificat negocierile cu Botev Plovdiv pentru Kristian Dimitrov, 22 de ani. Dacă Hagi cerea pe Ghiță 1,3 milioane de euro, Botev vrea 700.000 de euro plus 20 la sută pentru fundașul său.

kristian dimitrov
Kristian Dimitrov (stânga), într-un meci Botev – ȚSKA Sofia, este o soluție pentru apărarea oltenilor. Trebuie doar convins de Mihai Rotaru

Botev a refuzat ieri oferta lui Levski Sofia pentru Dimitrov! Problema Craiovei e să-l convingă pe jucător

Botev Plovdiv a avut mai multe oferte pentru Dimitrov. Cea mai recentă este cea a lui Levski Sofia, care a oferit 350.000 de euro și 45 la sută dintr-un viitor transfer al fundașului. Iar jucătorului i s-a propus un salariu lunar de 13.000 de euro lunar. Botev a refuzat oferta și așteaptă răspunsul Craiovei la cererea sa.

Dar se pare că problema principală a oltenilor este să-l convingă pe Kristian Dimitrov să vină în România. Acesta are o situație financiară excelentă, părinții săi fiind foarte bogați, și nu e impresionat de bani, ci de proiect și de cariera sa. Dacă Mihai Rotaru se va înțelege cu jucătorul, Botev este de acord să-l lase în Bănie, mai ales că bulgarii sunt disperați să-l vândă și să facă rost de bani.

  • 22 de ani a împlinit Kristian Dimitrov pe 27 februarie
  • 400.000 de euro este cota fundașului bulgar, care mai are contract cu Botev până în vara lui 2020