Preşedintele Burleanu le AMENINŢĂ pe CS U şi FC U! Toată Bănia TREMURĂ!

Noul preşdinte al FRF, Răzvan Burleanu, a  fost invitat la TVR 1, acolo unde, printre altele, a vorbit şi despre situaţia celor două echipe din Craiova. Moderatorul emisiunii l-a întrebat dacă...
09.03.2014 | 18:57
Presedintele Burleanu le AMENINTA pe CS U si FC U Toata Bania TREMURA
ADVERTISEMENT

Noul preşdinte al FRF, Răzvan Burleanu, a  fost invitat la TVR 1, acolo unde, printre altele, a vorbit şi despre situaţia celor două echipe din Craiova. Moderatorul emisiunii l-a întrebat dacă următoarea declaraţie, apărută pe ediţie.ro, îi aparţine: “Situaţia lui CSU Craiova este foarte delicată, Federaţia va reanaliza acest caz şi vom lua o decizie cît de curînd. Oricum, în fotbal trebuie ca principiile şi regulile de bază să fie respectate cu sfinţenie de către toate cluburile, altfel riscăm să avem mari probleme cu forurile europene. Eu mi-am propus să fac dreptate şi să apăr integritatea şi regulile competiţiei. Toate cluburile trebuie să aibă drepturi şi obligaţii egale. Numai aşa putem progresa”. Burleanu a spus că nu ţine minte dacă acelea au fost cuvintele lui, dar a precizat că împărtăşeşte aceleaşi idei: “Îmi însuşesc această declaraţie, deoarece, chiar dacă nu îmi aduc aminte unde am făcut-o, ea confirmă şi principiile mele. În legătură cu situaţia echipei CS U Craiova, eu pot să vă spun doar că voi aplica legea. Ştiu că această echipă, înainte de alegerile pentru postul de preşedinte FRF, nu a primit un vot pozitiv pentru afiliere. În aceste condiţii, eu voi analiza situaţia şi vă asigur că vom respecta regulamentele, indiferent de echipă şi de eşalonul unde evoluează. Mai mult, vom schimba regulamentele că să nu mai avem legi care se bat cap în cap. Fotbalul românesc se va revitaliza”, a spus Burleanu.

“Îmi doresc ca FRF să cîştige procesul”

În legătură cu procesul pe care FRF îl are cu FC Universitatea Craiova, Răzvan Burleanu a declarat: “Îmi doresc ca FRF să cîştige procesul pentru că altfel ne-am afla în mare pericol din punct de vedere financiar”.

ADVERTISEMENT

“Eu am încredere în Răzvan Burleanu”

La rîndul său, auzind aceste declaraţii, Adrian Mititelu a dezvăluit pentru FANATIK.RO că simte că în cel mai scurt timp echipei sale i se va face dreptate. “Este normal ca Răzvan Burleanu să îşi dorească mult ca FRF să cîştige procesul cu echipa mea. Păi, voi credeţi că el nu e conştient cu ce belea l-a lăsat Mircea Sandu pe cap? Voi credeţi că el nu e conştient că FRF va trebui să îmi dea despăgubiri de ordinul milioanelor, după ce va pierde procesul cu mine?! În legătură cu ce a spus despre cei de la CS U nu pot să spun decît că eu sînt sigur că băiatul acesta (n.r. Răzvan Burleanu) va aplica legea şi am mare încredere în el. Niciodată, dar niciodată, pe o lege normală şi clară, CS U Craiova nu are cum să promoveze. Eu v-am spus asta de mult timp, iar acum văd că noul preşedinte al FRF nu este dispus să încalce legea”, a încheiat Mititelu pentru FANATIK.RO.

Tags: