Craiova a deschis scorul la Chiajna din penalty! Portarul Pigliacelli a vrut să bată el lovitura de la 11 metri

Alexandru Năstase   
in Universitatea Craiova
06/12/2018, 20:45
Craiova a deschis scorul la Chiajna din penalty! Portarul Pigliacelli a vrut să bată el lovitura de la 11 metri
Mirko Pigliacelli a vrut să execute el lovitura de la 11 metri de care a beneficiat U Craiova

CS U Craiova a reușit să deschidă scorul la Chiajna. Oltenii au beneficiat de un penalty indicat de arbitrul de margine. Deși centralul lăsase jocul inițial să curgă, tușierul a semnalat un henț în careu și imediat s-a arătat punctul cu var. Gazdele n-au vociferat prea mult, dar pe teren au urmat câteva clipe de buimăceală totală. Mai exact, oltenii se uitau unii la alții și nimeni nu își asuma responsabilitatea executării.

De altfel, FANATIK  a scris despre problemele pe care le avea italianul Devis Mangia înaintea jocului de la Chiajna. Antrenorul se temea de un asemenea moment și pentru că, de-a lungul timpului, elevii săi au comis-o de la punctul cu var. Astfel, deși au beneficiat de 10 lovituri de la 11 metri, craiovenii au reușit să marcheze numai de 6 ori.

Craiova a deschis scorul la Chiajna din penalty!

De data aceasta, italianul Pigliacelli, portarul echipei a fost surprins de camerele de filmat făcând semne disperat că vrea să execute el. Mangia nu a fost de acord și spre minge s-a îndreptat Koljic. Atacantul bosniac a mai ratat în acest sezon un penalty, însă de data aceasta și-a schimbat tactica. Nu a privit deloc la portar, s-a uitat numai la minge și a trimis puternic spre poartă.

Închide ×