Fotbal intern

Craiova a mărit oferta pentru Tandia! Oltenii negociază și pentru Alex Ioniță

07.02.2019 | 16:59
Craiova a marit oferta pentru Tandia Oltenii negociaza si pentru Alex Ionita

Universitatea Craiova l-a vândut pe Alex Mitriță la New York City FC, dar vrea acum să găsească un înlocuitor pe măsură. După ce FANATIK a scris în premieră despre oferta făcută pentru Tandia, dar cei de la Sepsi au refuzat-o. Oltenii au revenit acum și au mărit suma de transfer. Astfel, dacă inițial conducerea din Sf. Gheorghe nici nu a vrut să audă de cei 500 de mii de euro propuși în schimbul jucătorului, de data aceasta Craiova a plusat cu încă 250 de mii de euro și le-a oferit și 10 la sută dintr-un eventual transfer.

În tentativa de a acoperi golul lăsat de Alex Mitriță, oltenii vor să trimită 750 de mii de euro în conturile celor de la Sepsi și să-și asigure cât mai repede posibil transferul lui Ibrahima Tandia. Jucătorul a marcat 8 goluri pentru Sepsi în cele 22 de meciuri jucate de echipa lui Eugen Neagoe în sezonul 2018 – 2019. Și FCSB și-a anunțat la un moment dat interesul pentru atacantul în vârstă de 25 de ani, originar din Mali, dar până la urmă conducerea roș albaștrilor s-a retras de la masa negocierilor.

Craiova a mărit oferta pentru Tandia! Ioniță
Alex Ioniță ar putea ajunge și el la Universitatea Craiova

Craiova a mărit oferta pentru Ibrahima Tandia!

De asemenea, Universitatea Craiova continuă tratativele și pentru Alex Ioniță. FANATIK a dezvăluit exclusiv posibilitatea ca mijlocașul ardelenilor să treacă în Bănie. Conducerea oltenilor insistă pentru mijlocaș, fostul rapidist fiind considerat mai degrabă o soluție de avarie în angrenajul lui Conceicao. 500 de mii de euro ar dori Mihai Rotaru să trimită în Gruia pentru a-i asigura linia mediană italianului Devis Mangia, dar CFR vrea de trei ori mai mult! Oltenii l-au mai dorit în două rânduri pe Ioniță, însă de fiecare dată transferul nu s-a putut materializa din diferite cauze.

Și jucătorul ar fi încântat de o mutare în Craiova. De altfel, Ioniță a precizat în mai multe rânduri că publicul din Bănie îi aduce aminte de cel din Giulești. Mijlocașul are și un tatuaj pe piept cu numele Rapidului. “Au un public foarte frumos, cine nu şi-ar dori să joace acolo? Iubesc să joc cu un public foarte numeros şi cei de la Craiova cred că au cel mai frumos public din România, la momentul actual. Clar, mi-ar aduce aminte de Giuleşti”, declara vara trecută Alex Ioniță.

  • 3 goluri a marcat Alex Ioniță pentru CFR Cluj