Fotbal intern

Craiova îşi mai ia un brazilian! Oltenii au ofertat un atacant

Oltenii îi mai aduc un conaţional lui Gustavo! Universitatea Craiova a ofertat un atacant originar din Ţara Cafelei care joacă în Liga 1 Betano.
17.02.2018 | 11:14
Craiova îşi mai ia un brazilian! Oltenii au ofertat un atacant

Universitatea Craiova l-a ofertat pe Jo Santos, atacant brazilian în vârstă de 26 de ani, care activează acum în Liga 1 Betano, la CSM Politehnica Iaşi. Acesta a fost cedat sub formă de împrumut la echipa antrenată de Flavius Stoican, el aparţinând de Şerif Tiraspol.

Oltenii oferă 250.000 de euro în schimbul serviciilor lui Jo Santos, care ar urma să ajungă la Craiova abia la finalul acestei stagiuni după ce a jucat şi la Şerif înainte de fi împrumutat la Iaşi.

Craiova, victorie cu scandal

Au ieşit scântei la ultimul meci disputat de olteni în campionat. Celor de la FC Voluntari li s-a acordat penalty de către central, însă asistentul i-a întors decizia.  Mitrovic a avut o intervenţie prin alunecare la Daniel Benzar, iar acesta s-a prăbuşit în careu. Marcel Bârsan a dictat penalty, însă asistentul Mihai Marica a indicat că nu a fost iar decizia a fost întoarsă. Ilfovenii au protestat, în zadar însă. S.a terminat 1-0 pentru Craiova. 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri