Fotbal intern

Craiova a refuzat 3 oferte din Serie A pentru Mirko Pigliacelli. “Au fost discuții cu Torino, Sampdoria și Cagliari!”

16.09.2019 | 13:16
Craiova a refuzat 3 oferte din Serie A pentru Mirko Pigliacelli Au fost discutii cu Torino Sampdoria si Cagliari

Mirko Pigliacelli a impresionat în poarta Universității Craiova de la venirea sa la formația din Bănie și ar fi putut să prindă un transfer important în perioada de mercato din vară, dar Mihai Rotaru a refuzat 3 oferte din Serie A pentru goalkeeperul în vârstă de 26 de ani.

Craiova a refuzat 3 oferte din Serie A pentru Mirko Pigliacelli

Danilo Caravello, impresarul lui Mirko Pigliacelli, a dezvăluit că Torino, Sampdoria și Cagliari s-au interesat de serviciile portarului de la Universitatea Craiova, dar că oficialii din Bănie nici nu au vrut să audă de posibilitatea ca italianul să plece din Casa Pariurilor Liga 1.

“Au fost două sau trei discuţii cu Torino, Sampdoria şi Cagliari. Dar, pentru Craiova, este un jucător fundamental. Cluburile italiene au decis să facă tranzacţii low-cost. Mirko este erou la Craiova, vedem în perioada următoare de transferuri”, a declarat Danilo Caravello, impresarul lui Mirko Pigliacelli.

Mirko Pigliacelli în partida jucată de Universitatea Craiova pe teren propriu cu FCSB, scor 0-1, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 - 2020. Sursă foto: sportpictures.eu
Mirko Pigliacelli în partida jucată de Universitatea Craiova pe teren propriu cu FCSB, scor 0-1, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020. Sursă foto: sportpictures.eu

Torino a oferit 2,5 milioane de euro pentru Mirko Pigliacelli

FANATIK anunța pe 16 august că Universitatea Craiova a negociat cu Torino pentru transferul lui Mirko Pigliacelli la gruparea din Serie A, iar italienii ofereau 2,5 milioane de euro pentru goalkeeperul din poarta oltenilor. Cele două părți nu au ajuns la un acord, iar Mirko a rămas la Universitatea Craiova.

Cotat de site-urile de specialitate la 1,5 milioane de euro, Mirko Pigliacelli a ajuns la Universitatea Craiova pe 2 iulie 2018, atunci când Pro Vercelli l-a cedat sub formă de împrumut la formația din Bănie. Oltenii au rămas impresionați de evoluțiile italianului și l-au cumpărat pe 1 ianuarie 2019 în schimbul sumei de 300.000 de euro.

  • 56 de meciuri a jucat Mirko Pigliacelli în tricoul Universității Craiova
  • 300.000 de euro a plătit Mihai Rotaru pentru transferul lui Pigliacelli de la FC Pro Vercelli 1892

Pe parcursul carierei, Mirko Pigliacelli a evoluat pentru Lazio Youth, Roma U19, Parma, Sassuolo, Pescara, Reggina, Frosinone, Pro Vercelli, Trapani și Universitatea Craiova. Italianul mai are contract cu formația antrenată de Victor Pițurcă până în vara anului 2022.