ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Muică, asta da “achiziţie” de top! Craiova, ce lovitură de imagine!

Echipa din Craiova lucrează din răsputeri pentru a-şi întări imaginea de forţă în Liga 1 Betano, iar cea mai recentă mutare vine să demonstreze acest lucru.
Autor: Cristi Coste | 04.03.2018 | 11:50
Muică, asta da

Intrată în play-off cu a treia şansă la titlu, CS U Craiova caută să se întărească în toate zonele. După transferurile importante efectuate în această iarnă pe plan sportiv, oltenii lucrează acum şi la capitolul imagine. Astfel, ei au dat o adevărată “lovitură”, cooptând-o alături pe nimeni alta decât Delia!

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreaţă a primit din partea craiovenilor un tricou personalizat, precum marile vedete de afară. Cu numărul 7 pe spate şi cu Delia scris sus, solista care rupe topurile în muzica românească a devenit susţinătoare oficială a oltenilor. VEZI IMAGINEA SUS ÎN GALERIE FOTO

Delia, “leoaica” din Bucureşti!

Deşi este născută în Bucureşti, blonda a făcut de fiecare dată ravagii când a mers la Craiova. Sala Polivalentă din localitate a fost arhiplină la fiecare concert al ei, iar fanii s-au îngrămădit pentru autografe şi poze. Acum, ei au un nou motiv să o placă: Delia este “leoaică”!  Dacă Halep şi Cristina Neagu susţin FCSB, de acum Craiova are şi ea un atuu puternic în acestă luptă de imagine.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!