Fotbal intern

Cârţu, apel DISPERAT către Olguţa: “Nu ne DISTRUGE!”

CRAIOVA. Sorin Cârţu a dezvăluit într-un interviu pentru FANATIK.RO că, în cazul în care primarul Lia Olguţa Vasilescu îşi menţine decizia şi va începe dărîmarea stadionului "Ion...
02.11.2014 | 15:44
Cartu apel DISPERAT catre Olguta Nu ne DISTRUGE
ADVERTISEMENT

CRAIOVA. Sorin Cârţu a dezvăluit într-un interviu pentru FANATIK.RO că, în cazul în care primarul Lia Olguţa Vasilescu îşi menţine decizia şi va începe dărîmarea stadionului “Ion Oblemenco” începînd de luni, se va face cea mai mare greşeală.

Domnule Cârţu, treaba începe să meargă din ce în ce mai bine la Craiova, aveţi cumva vreo baghetă magică?

ADVERTISEMENT

(Oftează) Poate ţi se pare că am un ton un pic mai stins, dar am motivele mele deoarece sînt supărat şi mîhnit, Vreau să îţi spun ceva încă de la început, pînă să apucăm să vorbim de echipă.

Ce s-a întîmplat?

În primul rînd riscăm să stricăm tot ce am constuit pînă acum şi este păcat de munca tuturor. Fac un apel pe această cale către primarul Lia Olguţa Vasilescu. Această echipă a fost construită la iniţiativa dînsei, iar dacă ţine la această formaţie, atunci nu trebuie să demoleze acum stadionul. Nu trebuie să plecăm acum, în acest moment, de pe “Ion Oblemenco”. Mai avem de jucat în 2014 două meciuri din Liga I şi o partidă din Cupa României. Pînă acum, săream cu gura pe Mititelu, că el e răul fotbalului din Craiova, dar acum ce facem? Ne dăm singuri în cap?

ADVERTISEMENT

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-OTELUL GALATI, LIGA 1 (15.09.2014)

“Craiova poate juca în cupele europene! Dar cu multă muncă”

Sînteţi supărat deşi echipa dumneavoastră a ajuns la patru puncte de cupele europene?

Păi normal că sînt supărat. Vorbeai mai devreme de o baghetă magică, nu? De unde o baghetă magică? De cînd am venit eu cu Emil Săndoi la echipă cuvîntul de ordine este muncă şi iar muncă. Atît timp cît noi doi conducem formaţia asta, îţi spun sigur nimeni nu are locul de titular garantat, Dacă vrem să jucăm în cupele europene trebuie să muncim sută la sută. Să ştiţi că eu şi Emil nu avem cupele europene ca obiectiv, ci salvarea de la retrogradare.

Apropos de locul de titular, căpitanul Curelea de ce a rămas pe banca de rezervă?

Păi nu ţi-am spus mai devreme că nimeni nu are garantat locul de titular? La ora actuală, chiar dacă, Curelea este primul căpitan al echipei, el nu e în formă. El este unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga I, dar nu se află în formă. Va reveni în primul “11” în momentul în care ne demonstrează la antrenamente că merită acest lucru.

ADVERTISEMENT

curelea-cu-motru

“Ion Oblemenco trebuie dărîmat treptat, pînă la finalul turului

Ce echipă vă doriţi în sferturile Cupei României?

Chiar nu mă interesează! Putem să picăm chiar şi cu Steaua, pe mine mă interesează acum să nu plecăm de pe Ion “Oblemenco”. Deşi nu sînt eu în măsură să îi dau un sfaturi doamnei primar Lia Olguţa Vasilescu, totuşi eu cred că ar fi bine să se dărîme “Ion Oblemenco” pe porţiuni, sector cu sector. În condiţiile astea, putem să jucăm şi noi pînă la finalul turului pe stadion,

Tînărul atacant Ivan va mai apărea în echipa dumneavoastră?

Cu Ivan trebuie să avem răbdare. El este un atacant care este de mare viitor, dar el a tot fost plecat pe la loturile naţionale şi nu prea a avut timp să se pregătească alături de noi. Fiţi liniştiţi, o să am grijă ca acest copil să nu se piardă.

ADVERTISEMENT

staion1-e1408978650920_53b9cda67b

“Fac apel către Peluza Sud 97! Echipa cu leul nu mai există”

Apelul dumneavoastră a fost respins de către suporterii Peluzei Sud 97, cum comentaţi?

Îţi spun sincer că îi aştept în continuare pe aceşti băieţi alături de noi. Ştiu că ei iubesc echipa cu leul pe stemă, dar echipa aia a intrat în faliment, nu mai există! Nu mai are rost să vă spun cine este cel care a distrus echipa, deoarece toată lumea ştie asta. Băieţii din Peluza Sud 97 trebuie să înţeleagă că, împreună cu ei, Craiova va fi şi mai puternică, Această formaţie este la ora actuală echipa oraşului. Blondu, Poştaşu sau cine o mai conduce Peluza Sud trebuie să înţeleagă că noi vrem binele fotbalului din Craiova, Este păcat să nu dăm mîna unul cu altul pentru binele craiovenilor. Însă dacă ei nu vor, atunci dragoste cu forţa să stiţi că nu se poate,

Nu credeţi că, din punctul ăsta de vedere, al suporterilor, proiectul CS Universitatea Craiova a plecat prost de la început?

Nu vreau să mai vorbesc despre Mititelu, deoarece ori cum ai da tot la el trebuie să ajungem şi nu cred că acest personaj mai interesează pe cineva. Însă asta este situaţia! La ora actuală echipa pe  eu o antrenez este formaţia întregului oraş al Craiovei. Ştiu că mulţi suporteri încă suferă în acest oraş, dar ei sărcii au fost prinşi în anii aştia în tot felul de războaie, iar alţii au profitat şi s-au umflat în pene de pe urma lor. Pînă acum plîngeam că nu maia vem fotbal în Craiova, iar acum cînd putem să aduce  pe Steaua şi Dinamo în Bănie stăm şi ne tot certăm între noi.

10157155_662519163783933_1685928598957293045_n-660x495

7 victorii şi 2 egaluri a înregistrat CS Universitatea în cele 9 meciuri sub comanda lui Sorin Cîrţu şi Emil Săndoi

1 este locul ocupat de CS Universitatea Craiova în clasamentul ultimelor 7 etape ale Ligii 1

2 puncte adunaseră oltenii în primele 6 etape ale actualului sezon al Ligii 1

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

ADVERTISEMENT
Tags: