Fotbal intern

VIDEO Craiova-Astra 1-1. Oltenii, la al treilea meci fără victorie. Vezi GOLURILE

CSU Craiova şi Astra au terminat la egalitate, 1-1, în etapa a 4-a a Ligii 1. Formaţia lui Devis este la al treilea meci fără victorie în campionat, oltenii reuşind să câştige doar în prima...
06.08.2017 | 20:00
VIDEO CraiovaAstra 11 Oltenii la al treilea meci fara victorie Vezi GOLURILE

CSU Craiova şi Astra au terminat la egalitate, 1-1, în etapa a 4-a a Ligii 1. Formaţia lui Devis este la al treilea meci fără victorie în campionat, oltenii reuşind să câştige doar în prima etapă a sezonului. Golurile meciului au fost marcate de Balaure pentru giurgiuveni în minutul 9, în timp ce Mitriţă a adus egalarea pe stadionul din Severin. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real 

CRAIOVA – ASTRA LIVE STREAM LIGA 1. Vezi fazele VIDEO aici


Echipele de start

cs universitatea craiova astra giurgiu live stream

UPDATE Ora 17:30 / Furtuna s-a oprit la Severin! A ieşit, din nou soarele, în ciuda norilor ameninţători!

UPDATE Ora 16:00 La Severin, cu 2 ore înainte de meci, plouă torenţial! Asta în condiţiile în care canicula a pus stăpânire pe toată ţara! Vezi imagini – credit video Toni Sorica – facebook
Antrenorul italian le transmite jucătorilor săi să uite de meciurile disputate contra formaţiei AC Milan, din turul III preliminar al Europa League şi să se concentreze pe duelurile din Liga 1.

Mangia, deranjat de programările făcute de LPF

Antrenorul italian le transmite jucătorilor săi să uite de meciurile disputate contra formaţiei AC Milan, din turul III preliminar al Europa League şi să se concentreze pe duelurile din Liga 1.  “În perioada cu Astra voi alege jucătorii care vor fi apţi din toate punctele de vedere. Doresc să subliniez faptul că toţi jucătorii se bucură de încrederea mea deplină. Europa League este un capitol încheiat. 

Trebuie să ne concentrăm pe celelalte competiţii, campionat şi Cupa României. Cred că inclusiv meciurile cu AC Milan sunt puncte de reper în parcursul nostru. Avem multe de învăţat din aceste partide. Pe alocuri ne-am descurcat bine cu AC Milan. Acesta este meritul jucatorilor.

Nu vreau să comentez programările făcute de Liga Profesionistă, dar temperatura foarte ridicată poate afecta prestaţia jucătorilor. Chiar şi aşa, suntem obligaţi să învingem mâine”, a declarat Devis Mangia.

CS Universitatea Craiova şi Astra Giurgiu s-au întâlnit în Liga 1 de opt ori, iar palaresul confruntărilor directe arată astfel: 0 victorie Craiova, două remize şi cinci victorii Astra Giurgiu.  Primul meci dintre cele două formaţii a avut loc pe 31 august 2014, 5-0 la Giurgiu.

CS Universitatea Craiova va primi vizita formaţiei Astra Giurgiu, duminică, 6 august, de la ora 18:30, în etapa a 4-a din sezonul 2017-2018 din Liga 1.