Golgeterul atacă titlul! ”Le vom face viaţa grea celor de la FCSB!”

Alex Bradescu   
în Stiri sportive
21/10/2017, 00:05
Golgeterul atacă titlul! ”Le vom face viaţa grea celor de la FCSB!” GALERIE FOTO

Alexandru Băluţă a marcat al şaptelea gol al său în această stagiune din Liga 1 Betano şi este pe primul loc în clasamentul golgheterilor. Atacantul celor de la Craiova spune că mai are multe lucruri de demonstrat până la finalul acestui sezon şi aşteaptă ca echipa sa să se lupte pentru titlu, mai ales că vor intra şi pe noul stadion, chiar de la meciul cu rivala FCSB.

”Meci spectaculos, am reuşit să facem un meci foarte bun, ei doar au aruncat baloanele în careu, minge lungă şi atât. Noi aşa facem, jucăm până în ultimul minut. E o victorie frumoasă, le mulţumim suporterilor, fără ei nu puteam câştiga. Mă bucur că am ajuns golgheter, dar mai am multe de demonstrat, o să fiu mai bun de la meci la meci. Îmi doresc să jucăm cu FCSB pe noul stadion, va fi multă lume alături de noi şi le vom face viaţa grea. Nu vreau să vorbesc despre titlu, e prea devreme, dar vă asigur că la final vom fi o surpriză plăcută”, a spus Alexandru Băluţă.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Alex Băluţă şi Martic spun, după Chiajna – Craiova 1-2, că vor pe noul stadion cu FCSB!

Croato-elveţianul Ivan Martic a marcat golul victoriei cu o execuţie frumoasă în secundele de prelungire ale partidei de la Chiajna, iar la final a recunoscut că echipa sa a avut şi noroc. Fundaşul oltenilor spune că de-abia aşteaptă ca echipa sa să dea piept cu FCSB pe noul ”Ion Oblemenco”.

”Meciul a fost foarte greu, suntem foarte fericiţi. Am fost şi puţin norocoşi, recunosc. A fost cel mai frumos gol al meu din ultimii ani. Abia aştept să jucăm cu Steaua! Sper să jucăm pe noul stadion, vem suporterii ăştia fantastici şi vor face o atmosferă superbă. Eu vreau să câştig de fiecare dată, nu vorbim de titlu, o luăm pas cu pas”, a spus Martic.

Închide ×