Fotbal intern

Video. Băluţă duce Știința cu un pas în finala Cupei României

19.04.2018 | 20:18
Video Baluta duce Stiinta cu un pas in finala Cupei Romaniei

Update. CS Universitatea – Botoșani, scor 5-1, în meciul tur din semifinalele Cupei României, pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar Alex Băluţă, jucătorul exclus de Devis Mangia din lotul oltenilor după meciul cu FCSB, a revenit în primul unsprezece al lui CS Universitatea cu un hattrick. Celelalte două goluri ale oltenilor au fost înscrise de Gustavo (penalty) şi Mitriţă. De partea cealaltă, Acsinte şi-a trecut numele pe tabela de marcaj. După victoria de pe „Ion Oblemenco”, CS Universitatea Craiova este cu un pas în finala Cupei României, acolo unde va întâlni una dintre echipele Hermannstadt sau Gaz Metan.Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!


Echipele de start:

Craiova: Calancea – Popa, Gardoş, Ferreira, Dimitrov – Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo, Băluţă. Mitriţă

Rezerve: Popescu, Briceag, Screciu, Kelic, Santos, Burlacu, Bărbuţ

Botoşani: Pap – Dumitraş, Burcă, Miron, Acsinte – Oaidă, Tincu, Roman, Achim , Golofca – Golubovic

Rezerve: Cobrea, Plămadă. Muşat, Cucu, Moruţan, Serediuc, Axente


Universitatea Craiova primeşte vizita celor de la FC Botoşani, în manşa tur a semifinalelor Cupei României. În prima manşă a celeilalte semifinale, echipa din Liga 2, FC Hermannstadt a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş.. VEZI ONLINE AICI CRAIOVA – BOTOŞANI

Partida se va juca de la ora 20:30, pe “Ion Oblemenco”, şi va fi oficiată de către Horaţiu Feşnic.  Acesta va fi ajutat la cele două linii de Valentin Avram şi Alexandru Vodă. Rezervă va fi Horia Mladinovici, iar observatori Silviu Crângaşu şi Romeo Malac.

Încredere, înainte de Craiova – Botoşani

Radoslav Dimitrov a prefaţat duelul din această seară: “Ne aşteaptă un meci foarte greu şi important. Sperăm să facem un rezultat bun, să nu luăm gol şi să mergem la retur cu moralul sus. Fiecare meci de acasă a fost foarte frumos, pentru că vine multă lume şi asta ne dă energie. Sistemul nostru de joc mă ajută să urc mai mult şi pentru asta am şi marcat 2 goluri.

E o echipă foarte bună şi a jucat pentru calificarea în playoff până în ultima etapă. O să fie foarte greu, sper să fim mai buni şi mai puternici şi să-i învingem. FC Botoşani vine să scoată un rezultat cât mai bun pentru retur. Pentru mine un scor fără să primim gol e foarte bun. Un 3-0 ar fi perfect. În cariera mea nu am câştigat niciun trofeu şi ar fi ceva deosebit”, a spus jucătorul oltenilor.

Echipele probabile:

CS U Craiova (3-4-3): Calancea – R. Popa, Gardoș, Tiago Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Băluță, Glavina, Mitriță
Antrenor: D. Mangia

FC Botoșani (4-2-3-1): Pap – Dumitraș, Plămadă, Burcă, Acsinte – Oaidă, Tincu – M. Roman, Moruțan, Golofc – Axente
Antrenor: C. Enahce

Partida Craiova – Botoşani se va disputa azi, de la ora 20:30, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.