Fotbal intern

VIDEO. Craiova – Botoşani 1-0. Liderul, doborât de al şaselea “val”

CRAIOVA - BOTOSANI LIVE STREAM Liga 1 Betano. Fără înfrângere până în partida de duminică după-amiază de la Severin şi cu un joc tonic şi spectaculos etalat în primele 5 etape din Liga 1...
13.08.2017 | 19:23
VIDEO Craiova  Botosani 10 Liderul doborat de al saselea val

CRAIOVA – BOTOSANI LIVE STREAM Liga 1 Betano. Fără înfrângere până în partida de duminică după-amiază de la Severin şi cu un joc tonic şi spectaculos etalat în primele 5 etape din Liga 1 BETANO, FC Botoşani ştia că are un meci greu în faţa formaţiei CS U Craiova. Cu toate acestea, moldovenii şi-au vândut scump pielea, ratând cele mai mai ocazii ale meciului. Până în minutul 79, atunci când Zlatinski a finalizat cu o lovitură de cap din careu mic o acţiune mai legată a “juveţilor”. După eşecul elevilor lui Costel Enache, s-a produs rocada în fruntea clasamentului, CFR Cluj devenind lider.

VIDEO. MINUTUL 79. GOL ZLATINSKI 1-0

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real.

CRAIOVA – BOTOSANI LIVE STREAM Liga 1 Betano. Devis Mangia, antrenorul oltenilor, a vorbit despre meciul de duminică la conferinţa de presă premergătoare partidei de la Drobeta Turnu Severin. Tehnicianul italian consideră că FC Botoşani a rămas o echipă periculoasă, chiar dacă moldovenii l-au vândut recent pe Cătălin Golofca, cel mai bun fotbalist al botoşănenilor în startul sezonului, la FC Steaua Bucureşti.

CRAIOVA – BOTOSANI LIVE STREAM Liga 1 Betano. “Întâlnim liderul clasamentului, o echipă care s-a descurcat foarte bine până acum. Suntem conştienţi că ne va aştepta un meci dificil. Este o partidă foarte importantă şi cu siguranţă că o vom aborda cu maximă atenţie. Vom pregăti tactica în funcţie de caracteristicile adversarului. Chiar dacă a vândut cel mai bun jucător, FC Botoşani rămâne o formaţie foarte periculoasă, pentru că este foarte bine organizată în defensivă şi foarte disciplinată. Se apără, riscă foarte puţin şi apoi pornesc pe contraatac. Faptul că FC Botoşani e pe primul loc nu e o întâmplare”, a declarat Devis Mangia înaintea meciului.

CRAIOVA – BOTOSANI LIVE STREAM Liga 1 Betano. Costel Enache, antrenorul celor de la FC Botoşani, a declarat că nu aşteaptă la un meci uşor la Drobeta Turnu Severin, acesta precizând că echipa sa va întâlni un adversar care este foarte bine organizat. Tehnicianul susţine că are un grup foarte unit, acesta fiind şi motivul pentru care FC Botoşani se află în acest moment pe primul loc din clasament.

CRAIOVA – BOTOSANI LIVE STREAM Liga 1 Betano. “Nu ne aşteaptă un meci uşor. Întâlnim o echipă care a arătat că are forţă, organizată, care poate juca foarte bine ca şi grup dar are şi valori individuale. Ne pregătim şi sperăm ca la ora jocului să fim apţi pentru o confruntare frumoasă. Jucătorii sunt conştienţi, mulţi sunt cu experienţă mare şi ne ajută foarte mult în formarea unei concentrări în cadrul echipei. Încercăm să menţinem starea bună din cadrul lotului şi să menţinem rezultatele bune. Din start am spus că nu e meritul meu, ci e meritul grupului, al oamenilor din jurul echipei, al jucătorilor în primul rând. Asta e realitatea. Poate am contribuit şi eu cu ceva, dar de asta am fost adus şi asta încerc să fac. Am găsit un loc bun şi e un mare avantaj pentru mine”, a declarat Costel Enache la conferinţa de presă premergătoare meciului de la Severin.