Ce transferuri pregăteşte CFR. “Vor fi 2-3 jucători de care ne vom despărţi!”

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
17/12/2017, 08:31
Ce transferuri pregăteşte CFR. “Vor fi 2-3 jucători de care ne vom despărţi!”

Iuliu Mureşan, preşedintele formaţiei CFR Cluj, a anunţat că ardelenii vor mai face transferuri, deşi în urmă cu scurt timp Valentin Costache şi Sebastian Mailat au ajuns sub comanda lui Dan Petrescu. Mai mult, oficialul liderului din Liga 1 Betano crede că lupta pentru titlu se va da în trei: CFR, FCSB şi Craiova.

Conform anunţului făcut de Iuliu Mureşan, echipa antrenată de Dan Petrescu va căuta să transfere în perioada de mercato din iarnă jucători ofensivi care să aibă viteză şi să fie creativi. Pe lângă veniri, de la liderul din Liga 1 Betano vor leca şi 2-3 jucători care nu au mulţumit în prima parte a sezonului 2017-2018.

Vor pleca 2-3 jucători de la liderul din Liga 1 după Craiova – CFR 2-1

“Lupta pentru titlu se va da în 3, Craiova este o echipă foarte bună mai ales acasă. Publicul de la Craiova e al 12-lea şi al 13-lea jucator! Nu ai cum să nu joci cu astfel de oameni în spate.Noi am făcut deja două transferuri şi vom mai face! Pe faza ofensivă trebuie să ne întărim, ne mai trebuie nişte fotbalişti mai de viteză şi mai creativi.

În rest, echipa stă bine în teren, aleargă mult, munceşte mult, se apără bine. Cu excepţia eşecului de la Timişoara, echipa a jucat foarte bine.Nu vrem să discutăm încă de plecări, probabil că vor fi 2-3 jucători de care ne vom despărţi”, a spus Iuliu Mureşan, preşedintele formaţiei CFR Cluj, la PRO X.

Pariază pe Viitorul lui Hagi în derby-ul cu FCSB

Iuliu Mureşan a comentat şi în legătură cu meciul pe care FCSB îl va disputa pe “Arena Naţională”, azi, de la ora 20:00, contra formaţiei FC Viitorul Constanţa, în ultima etapă din 2017. Oficialul CFR-ului crede că echipa antrenată de Gheorghe Hagi va avea o ambiţie mai mare în meciul cu FCSB din acest sezon.  “Avem aşteptări de la Viitorul, s-au mai întâmplat nişte lucruri acolo şi cred că Viitorul va avea o ambiţie mult mai mare cu Steaua în acest sezon”, a încheiat Iuliu Mureşan.

Craiova – CFR Cluj, scor 2-1, în etapa 22 din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018.

FCSB – Viitorul, azi, ora 20:00, pe “Arena Naţională”, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Închide ×