Video. Jucătorul care l-a cucerit pe Contra. Îl va chema selecţionerul la naţională?

Iuliana Spirache   
în Fotbal intern
17/12/2017, 10:07
Video. Jucătorul care l-a cucerit pe Contra. Îl va chema selecţionerul la naţională?

Trupa pregătită de Devis Mangia a reuşit să se impună în faţa liderului din Liga 1 Betano, scor 2-1, iar jucătorii celor două formaţii au fost urmăriţi de Cosmin Contra. Selecţionerul echipei naţionale a României a fost prezent sâmbătă seara pe noul stadion “Ion Oblemenco”, iar un fotbalist i-a atras atenţia.

Imediat după finalul meciului Craiova – CFR Cluj, din etapa 22 din Liga 1 Betano, Cosmin Contra a fost surprins discutând cu Alexandru Mitriţă, jucătorul care a reuşit să-şi treacă numele pe tabela de marcaj contra liderului CFR Cluj. CLICK AICI PENTRU A VEDEA VIDEO.

Rotaru l-a cumpărat pe Mitriţă de la Pescara

Alexandru Mitriţă a ajuns la CS Universitatea Craiova pe 20 iulie 2017, cedat sub formă de împrumut de Delfino Pescara 1936, iar oltenii au avut o clauză prin care îl puteau cumpăra definitiv pe mijlocaşul ofensiv în vârstă de 22 de ani. Astfel, Mihai Rotaru a decis să activeze această clauză şi va plăti pentru Mitriţă 700.000 de euro.

În cele 19 meciuri jucate pentru CS Universitatea Craiova, Alexandru Mitriţă a înscris 7 goluri, în toate competiţiile, şi a oferit 1 pasă decisivă. Cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro, Mitriţă a mai jucat pe parcursul carierei la Turnu Severin. FC Viitorul Constanţa şi FCSB under 21.

Închide ×