Oltenii îi răspund lui Dan Petrescu după Craiova-CFR. “Se înşală!”

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
17/12/2017, 08:12
Oltenii îi răspund lui Dan Petrescu după Craiova-CFR. “Se înşală!”

Craiova – CFR Cluj s-a terminat cu victoria echipei pregătite de Devis Mangia, scor 2-1, pe stadionul “Ion Oblemenco”, iar Dan Petrescu a acuzat arbitrajul – vezi aici detalii. Marcel Popescu, preşedintele formaţiei CS Universitatea Craiova, a ţinut să-i răspundă antrenorului din Gruia.

Am trăit cum se trăieşte un astfel de meci, cu pulsul la 150. Am întâlnit liderul, o echipă extrem de incomodă, de bine articulată şi de matură. Cred că a fost un spectacol pe care îl meritam şi un rezultat care ne face sărbătorile mai fericite. Sunt convins că acest meci concurează cu cel cu Viitorul ca intensitate şi angajament.

Ce zice Marcel Popescu după Craiova – CFR 2-1

Dacă meciul Craiova – Viitorul a fost consemnat ca fiind cel mai frumos, ar fi formidabil ca tot noi să-l detronăm. Le mulţumim oaspeţilor pentru aprecieri, este fantastic că tribunele sunt pline şi că lumea are vise măreţe aici. Vom vedea ce se va întâmpla în playoff. Practic, am venit la doar 3 puncte de CFR, dacă aplicăm înjumătăţirea

Greşeli mari mai apar. A fost o lovitură de colţ, după corner au mai fost câteva atingeri. Şi la golul lui Urko Vera a fost un henţ înainte. Nu cred că are rost să vorbim de arbitraj. Cine spune că acest meci a fost decis de arbitraj, se înşală. Eu zic bravo ambelor echipe pentru fotbalul arătat.

Sunt convins că după prestaţiile avute, Cosmin Contra îl va convoca pe Mitriţă la naţională. Sper ca Băluţă şi Mitriţă să fie sănătoşi. Din păcate, Băluţă a fost eliminat. Nu am mai avut posibilitatea să văd reluarea, dar asta este, acum faptul este oricum consumat”, a spus Marcel Popescu, conform sport.ro.

Craiova – CFR Cluj, scor 2-1, în etapa 22 din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018.

Închide ×