Deac are nevoie de Petrescu pe banca CFR-ului! ”Ne dă din energia lui”

Craiova - CFR Cluj 0-0
Filon Stan   
in Fotbal intern
31/03/2018, 23:16
Deac are nevoie de Petrescu pe banca CFR-ului! ”Ne dă din energia lui”
Ciprian Deac a mărturisit că echipa are nevoie de tehnicianul Dan Petrescu pe bancă, dar a vorbit şi despre egalul obţinut la Craiova, care este ”echitabil”.
 
”După aspectul jocului, este un rezultat echitabil. Poate am fost mai mult în jumătatea lor. Nu am avut ocazii de gol. Am încercat să stăm mai mult în jumătatea lor şi ne-a ieşit. Îmi place să-l văd pe Petrescu pe bancă. Ne dă puţin din energia lui. Este un tip vulcanic”.

Nu am simţit că unii jucători ar fi lăsat-o mai moale

Despre gazon, Ciprian Deac spune că se aştepta la orice, că doar suntem în România! ”Un gazon foarte greu. Este foarte dificil să joci pe un aşa teren. Trăim în România şi ne alteptăm la orice. Cu Astra ne va aştepta un meci foarte greu, cu un antrenor foarte bun”, a declarat Deac. Jucătorul lui CFR Cluj a vorbit şi despre speculaţiile din lumea fotbalului. ”Nu am simţit că unii jucători ar fi lăsat-o mai moale, sau s-ar fi dat la o parte”

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×