Ce spui, Dane? Ioniţă: ”Merit să joc! Ne bucurăm că nu am pierdut”

Craiova - CFR Cluj 0-0
Filon Stan   
in Stiri sportive
31/03/2018, 23:14
Ce spui, Dane? Ioniţă: ”Merit să joc! Ne bucurăm că nu am pierdut”

Remiză albă, sâmbătă seara, la Craiova, în meciul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj. Ambele echipe au avut câteva ocazii, dar niciuna nu a reuşit să marcheze. Oviudiu Hoban însă a dat emoţii audienţei, spre finalul partidei, când a respins cu capul o lovitură liberă, apoi s-a prăbuşit pe gazon. Medicii au fost nevoiţi să intervină, însă jucătorul CFR-ului a trecut cu bine de incident.

Alexandru Ioniţă a fost introdus şi el în partea a doua a jocului. ”Am venit cu gândul să adunăm puncte. Suntem mulţumiţi că nu am pierdut. Mai sunt atâtea etape până la final, iar campionatul se va juca până la ultima etapă. Puteam pleca cu 3 puncte, dar este binevenit şi un punct. Ne bucurăm că am luat un punct şi mergem mai departe. Ne bucurăm că nu am pierdut”, a declarat Ioniţă, care a transmis un mesaj şi pentru Dan Petrescu. ”Nu am venit ca titular la CFR Cluj, dar consider că merit mai multe minute. Merit să joc mai mult!”, a spus Ioniţă.

CFR Cluj joacă cu Astra Giurgiu chiar de Paşte

CFR Cluj va mai juca pe data de 8 aprilie, chiar de Paşte cu Astra Giurgiu, iar Universitatea Craiova o va întâlni pe FCSB pe data de 9 aprilie. Vezi AICI programul play-off-ului Ligii 1 Betano!

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×