Fotbal intern

Trei greşeli mari de arbitraj în Craiova – CFR. Henţ la golul lui Vera

Partida Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-1 a fost una plină de intensitate, dar a fost marcată şi de greşeli mari de arbitraj comise de Istvan Kovacs.
16.12.2017 | 23:03
ADVERTISEMENT

Oltenii au deschis scorul prin Băluţă în finalul primei reprize, dar golul a venit după ce Kovacs a dictat greşit un corner în favoarea gazdelor. Băluţă a înscris din poziţie corectă, cel aflat în ofsaid fiind colegul său Renato Kelic. VEZI ÎN GALERIA FOTO CAPTURILE VIIDEO DE PE TELEKOM SPORT CU FAZELE CONTROVERSATE

În repriza a doua, arbitrul de centru a greşit şi în favoarea feroviarilor. Le-a acordat un gol neregulamentar, înscris de Urko Vera imediat după ce a intrat în teren. Vârful de la CFR Cluj a preluat cu cotul şi a înscris pentru 1-2.

Băluţă şi Mitriţă au punctat în Craiova – CFR Cluj 2-1

În final meciului Craiova – CFR Cluj 2-1, pe lângă un penalty cerut de oaspeţi, centralul Istvan Kovacs n-a observat cum Billel Omrani l-a lovit cu gheata în cap pe craioveanul Ivan Martic, căzut la pământ.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 pe teren propriu, cu liderul CFR Cluj, în faţa a 27.000 de suporteri care au făcut spectacol. Alexandru Băluţă şi Alexandru Mitriţă au înscris pentru echipa lui Devis Mangia, iar Urko Vera a punctat pentru ardeleni. CFR are parte astfel de prima înfrângere din returul de campionat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri