Video. Petrescu l-a înjurat pe Manea după deschiderea scorului!

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
16/12/2017, 22:24
Video. Petrescu l-a înjurat pe Manea după deschiderea scorului!

Nervii au fost întinşi la maximum pe noul “Ion Oblemenco”, la partida Craiova – CFR Cluj. Dan Petrescu a fost extrem de agitat pe tot parcursul meciului, iar Cristi Manea a fost victima sa. Tehnicianul ardelenilor i-a reproşat fundaşului său golul marcat de către Alexandru Băluţă şi chiar l-a înjurat pe jucătorul crescut de Gică Hagi. Vezi VIDEO cu momentul tensionat aici.

Alexandru Băluţă a dechis scorul, iar micuţul jucător, cu o înălţime de doar 1,67m, a înscris cu capul în poarta lui Giedrius Alrauskis. După pauză, Alexandru Mitriţă a reuşit un gol de generic, apoi Super Dan a mutat bine şi l-a introdus pe Urko Vera, care a marcat la prima atingere de balon (VEZI DETALII AICI).

Şi oltenii au fost nervoşi

Nervii au continuat şi în tabăra oltenilor, iar căpitanul Alexandru Băluţă a vzut al doilea cartonaş galben, după un fault inutil asupra lui Culio, şi a fost trimis la cabine. Bineînţeles, după ce i-a reproşat îndelung deiczia centralului Istvan Kovacs.

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în ultimul meci din Liga 1 Betano în faţa liderulu campionatului, CFR Cluj.

 


Închide ×