Fotbal intern

Fanii Craiovei au luat foc: “Ruşine! Lipsă de respect!”

Fanii lui CS U Craiova s-au revoltat pentru faptul că jocul împotriva celor de la CFR Cluj se va disputa în ziua în care Regele Mihai este înmormântat la Curtea de Argeş
Autor: Daniel Vlad | 16.12.2017 | 14:35
Fanii Craiovei au luat foc:

CS Universitatea Craiova – CFR Cluj se va disputa sâmbătă de la ora 20:30, iar stadionul din Bănie va fi luat cu asalt de suporterii oltenilor. Marcel Popescu, preşedintele echipei lui Mihai Rotaru, a anunţat că deja partida se va disputa cu casa închisă după ce s-au vândut toate biletele. Dar programarea acestui joc în ziua de sâmbătă i-a făcut pe o parte dintre suporterii formaţiei din Craiova să ia atitudine.

Suporterii Craiovei sunt deranjaţi de faptul că partida a fost programată chiar în ziua înmormântării Regelui Mihai. “Azi Regele este înmormântat, iar noi jucăm fotbal! Este zi de doliu naţional: funerariile Regelui Mihai I al Romaniei! LPF şi televiziunile care transmit acest meci ar fi trebuit să-l amâne măcar o zi! ESTE O MARE LIPSĂ DE RESPECT FAŢĂ DE ISTORIA POPORULUI NOSTRU! RUŞINE!!!”, se arată în comunicatul suporterilor din Craiova.

“Nu putem vinde mai mult de 29.000 de bilete”

Preşedintele clubului CS U Craiova, Marcel Popescu a anunţat deja că stadionul o să fie plin după ce s-au epuizat aproape toate biletele scoase la vânzare. Se pare că mai sunt tichete doar la Peluza Sud a stadionului din Bănie “”Tribuna a II-a, lojele şi peluza nord sunt sold-out. Ce să vă mai spun? Noi nu putem vinde mai mult de 29.000 de bilete”, a spus Popescu.

La rândul său, Dan Petrescu a vorbit şi el despre meciul pe care formaţia sa îl va disputa împotriva Craiovei. “Sunt sigur că o să ne aştepte o atmosferă încinsă la Craiova. În mod sigur stadionul o să fie plin mai ales că este ultimul meci din acest an, iar suporterii nu vor mai avea o perioadă ocazia să asiste la meciuri pe noua arenă. O să avem un meci greu pe care sper că îl vom câştiga”, a spus Petrescu într-o conferinţă de presă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!