Derby nul în Bănie. CFR Cluj se distanţează la 3 puncte de FCSB

Eduard Nicolae Popa    Mirela Apostol   
în Stiri sportive
31/03/2018, 22:49
Derby nul în Bănie. CFR Cluj se distanţează la 3 puncte de FCSB

UPDATE 22:40 CS U Craiova – CFR Cluj s-a terminat cu o remiză albă. După acest meci CFR ajunge la 35 de puncte, dar la sfârşitul etapei s-ar putea să piardă locul întâi, la golaveraj, în faţa celor de la FCSB. 

UPDATE 20:00 Echipele de start: 

CS U Craiova: Mitrovic – Popa, Kelic, Tiago Ferreira – Martic, Andre Santos, Zlatinski, Bancu – Gustavo, Băluţă, Mitriţă

Rezerve: Popescu, Gardoş, Glavina, Screciu, Mateiu, Briceag, Dimitrov

CFR Cluj: Vâtcă – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Hoban, Dokovic – Deac, Culiu, Al. Păun – Omrani 

Rezerve: Duka, Mureşan, Rus, Mailat, Costache, Ioniţă, Ţucudean.


UPDATE 17:15 Una dintre marile probleme ale noului stadion Oblemenco este gazonul care a arătat oribil la amicalul dintre România şi Suedia. Antrenorii celor două formaţii se arată îngrijoraţi de acest aspect:

„Nu sunt magician, trebuie să aştept să văd cum va fi. Sper şi eu, e ceva normal, cele două echipe au nevoie de un teren bun pentru un spectacol bun”, a declarat antrenorul oltenilor, Devis Mangia, la conferinţa de presă dinaintea partidei.

“Din ce mi-au spus jucătorii de la naţională, terenul se rupe…ei spun că la TV se vede mai bine decât arată terenul”, a spus şi Dan Petrescu.

Datorită temperaturilor din ultimele zile, gazonul de pe noul Oblemenco arată ceva mai bine, dar rezistenţa sa nu este încă la un nivel optim, susţin specialiştii. 


Craiova – CFR Cluj LIVE STREAM Liga 1 playoff. Iuliu Mureşan se teme de olteni înainte de meciul de la Craiova. Iuliu Mureşan a vorbit despre partida din această seară. VEZI ONLINE PARTIDA CRAIOVA – CFR CLUJ

“Va fi greu la Craiova, e un meci în deplasare la o echipă foarte bună, au aportul publicului, stadionul va fi plin. Am văzut un gazon care nu e prea bun, sare totul. Gazon care poate împiedica realizările tehnice. Va fi un meci greu, vom încerca prin forţa colectivă a echipei să-l ducem la bun sfârşit, să nu luam gol şi chiar să câştigăm. Nu mergem la egal. Cu 3 puncte s-ar linişti puţin apele la Craiova”, spune Mureşan.

Echipe probabile pentru Craiova – CFR Cluj LIVE STREAM Liga 1:

Craiova: Mitrovici – Popov, Kelici, Briceag – Martici, Zlatinski, Mateiu, Bancu – Gustavo, Băluţă, Mitriţă

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Hoban, Djokovici, Culio – Deac, Ţucudean, Mailat

Craiova – CFR Cluj LIVE STREAM Liga 1 playoff. Marius Avram va oficia meciul de pe “Ion Oblemenco”, împreună cu asistenţii Mircea Orbuleţ şi Vladimir Urzică. 

Închide ×