Oltenii au băgat frica în Dan Petrescu. “Cea mai grea deplasare!”

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
16/12/2017, 08:28
Oltenii au băgat frica în Dan Petrescu. “Cea mai grea deplasare!”

Craiova – CFR Cluj va avea loc azi, de la ora 20:30, în etapa 22 din Liga 1 Betano, pe stadionul “Ion Oblemenco”, iar acest meci va fi ultimul pentru cele două formaţii din anul 2017, iar Dan Petrescu, antrenorul echipei din Gruia, este conştient că ardelenii vor avea o misiune dificilă în Bănie.

Mai mult, “Bursucul” a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Devis Mangia, antrenorul italian al celor de la CS Universitatea Craiova, despre care susţine că a făcut treabă foarte bună în Bănie. Dan Petrescu a comentat şi în legătură cu Andrei Ivan, jucătorul celor de la Krasnodar, care n-a reuşit să se impună.

Dan Petrescu se teme de atmosfera de la Craiova – CFR Cluj

”Sigur va fi un meci foarte greu şi cred că cea mai grea deplasare a noastră din acest campionat. Au jucat două meciuri pe acest stadion, au câştigat cu 3-1 ambele meciuri şi sunt convins că fanii i-au ajutat foarte mult, au jucat practic în 12 jucători. Un public foarte cald, pasionat, care ajută echipa. Domnul Mangia a făcut treabă excelentă, se ştie că la Craiova e un club greu, nu îi e uşor, dar prin rezultate şi cum joacă echipa a reuşit să aducă un echilibru. Joacă echipa de pe locul 1 cu cea de pe locul 3, nu cred că există altă echipă în România care să fie favorită la Craiova. Cel mai bun cadou ar fi să nu pierdem, pentru că e un meci foarte greu”, a declarat Dan Petrescu.

”Nu e uşor să te duci la Krasnodar şi să joci imediat. Îl au pe Smolov vârf, l-am antrenat la Moscova, au jucători buni de atac. Nu cred că ar trebui să cedeze, să încerce să rămână acolo, pentru că e un club extraordinar, cu condiţii extraordinare. Ar trebui să muncească mai mult şi să încerce să rămână”, a mai spus Petrescu.

Închide ×