Fotbal intern

Video. Show cu 27.000 de olteni! “Campionii!” Fotbalul a învins!

Se anunţă nebunie pe stadionul "Ion Oblemenco" la ultimul meci din 2017 al oltenilor.
14.12.2017 | 12:13
Video Show cu 27000 de olteni Campionii Fotbalul a invins

Update. CS Universitatea Craiova s-a impus în faţa liderului din Liga 1 Betano cu scorul de 2-1, după golurile reuşite de către Alexandru Mitriţă şi Alexandru Băluţă. La final, toţi jucătorii lui Devis Mangia au cântat şi au scandat alături de suporteri (VEZI TOATE IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO).

Update. După golul spectaculos al lui Alexandru Mitriţă, de 2-0, cei 27.000 de fani olteni prezenţi pe “Ion Oblemenco” au început să cânte “campionii, campionii” şi să facă valuri mexicane. Suporterii au avut şi un mesaj pentru Regele Mihai, în ziua înmormântării: “Oltenia îşi salută regele. Exemplu de modestie, demnitate şi nobleţe. Mihai I, de sânge alb-albastru, nemuritor, simbol al istoriei neamului românesc”, a fost mesajul fanilor.

Update. Noul stadion “Ion Oblemenco” nu este suficient de mare pentru suporterii olteni are vor să vadă Craiova – CFR Cluj, de azi, de la ora 20:30. Biletele pentru derby-ul zilei s-au vândut pe bandă rulantă. “Tribuna a II-a, lojele şi peluza nord sunt sold-out. Ce să vă mai spun? Noi nu putem vinde mai mult de 29.000 de bilete”, a spus Marcel Popescu, preşedintele Craiovei.

Craiova – CFR Cluj va avea loc sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul “Ion Oblemenco”, în etapa 22 din Liga 1 Betano, ediţia 2017-2018, iar oltenii se aşteaptă să joace cu tribunele pline ultima partida din 2017. Astfel, oficialii echipei pregătite de Devis Mangia au scos la vânzare tichetele pentru acest duel.

La scurt timp după ce au fost puse la vânzare biletele pentru meciul Craiova – CFR Cluj, nu mai puţin de jumătate dintre acestea au fost cumpărate. Oltenii au 6.000 de abonaţi, iar până miercuri seara se mai achiziţionaseră alte 16.000 de bilete pentru ultima partidă din acest an.

8.000 de bilete mai sunt disponibile pentru Craiova – CFR Cluj

Organizatorii partidei Craiova – CFR Cluj estimează că stadionul “Ion Oblemenco” va fi plin, ţinând fapt de faptul că la meciurile precedente, cu Juventus Bucureşti şi FC Viitorul Constanţa, cele mai multe tichete s-au vândut chiar în ziua partidei. În acest moment mai sunt disponibile aproximativ 8.000 de bilete. Cei care doresc să vadă meciul Craiova – CFR Cluj de pe stadionul “Ion Oblemenco” vor trebui să scoată din buzunar 15 lei pentru a sta la peluză, 30 de lei la tribuna a II-a, 40 de lei la tribuna I şi 100 de lei la zona VIP. 

De partea cealaltă, FCSB încă nu s-a grăbit să scoată la vânzare tichetele pentru derby-ul cu FC Viitorul Constanţa, de duminică, 17 decembrie, de la ora 20:00, din etapa 22 din Liga 1 Betano. Totodată, echipa pregătită de Nicolae Dică nu are nici abonaţi, iar cel mai probabil suporterii nu vor fi prezenţi într-un număr foarte mare pe “Arena Naţională”.

Craiova – CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 20:30, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: