Fotbal intern

Prima reacţie oficială a Craiovei la transferul lui Mitriţă

Silvian Cristescu, team-managerul oltenilor, a mărturisit că Alexandru Mitriţă are toate şansele să continue în Bănie după ce Mihai Rotaru şi oficialii formaţiei Pescra s-au înţeles pentru transferul definitiv a jucatorului de 22 de ani.
16.12.2017 | 13:56
Prima reactie oficiala a Craiovei la transferul lui Mitrita

Zilele trecute presa din Italia a anunţat că oficialii formaţiei Pescara s-au înţeles cu omologii lor din Bănie pentru transferul defintiv al mijlocaşului Alexandru Mitriţă, 22 de ani, de la Pescara la Craiova. Vezi detalii. Mihai Rotaru, patronul lui CS Universitatea Craiova a fost în cele din urmă de acord să activeze clauza de cumpărare defintivă pentru 700.000 de euro a fostului internaţional Under 21 de la echipa din Italia.

Contactat de către FANATIK.RO, Silvian Cristescu, team managerul oltenilor a vorbit despre transferul definitiv al lui Mitriţă la Craiova. “Noi suntem un club care stăm bine din punct de vedere financiar, dar nu mă întrebaţi de sume şi de cum se vor da banii italienilor pe Mitriţă că nu este treaba mea. Tot ce pot să vă spun că am auzit şi eu că cele două cluburi au bătut palma pentru un transfer definitiv“”, şi-a început discursul Rotaru.

“Îl vreau şi eu pe Budescu!”

În continuare, Silvian Cristescu a vorbit şi despre un posibil transfer al lui Băluţă la Steaua. “Hai să terminăm cu astfel de declaraţii de ale lui Gigi Becali. Îl vrea el pe Băluţă? Foarte bine! Si eu îl vreau pe Budescu la Craiova. Ni-l dă? Hai să fim serioşi! Noi avem drumul nostru, iar dacă vom câştiga împotriva CFR-ului vom avea cu toţi sărbătorile fericite”, a încheiat Cristescu.

FANATIK.RO a mai aflat că, deşi Pescara şi Craiova s-au înţeles pentru transferul definitiv al lui Mitriţă în Bănie, totuşi oficialii echipei lui Rotaru trebuie să se mai înţeleagă la salariu şi cu jucătorul de 22 de ani. În Italia acesta a câştigat în primul an de serie A un salariu de 20.000 de euro, iar în Liga a doua încasa 10.000 de euro pe lună, banii pe care italienii îi plătesc şi acum. Astfel, el va dori la Craiova un salariu lunar de 10.000 de euro.

 


Tags: