Fotbal intern

Craiova-CFR se poate juca pe un stadion plin. “Mai sunt 5.000 de bilete!”

08.07.2018 | 08:32
CraiovaCFR se poate juca pe un stadion plin Mai sunt 5000 de bilete

Partida Universitatea Craiova – CFR Cluj din Supercupa României s-ar putea juca pe un stadion plin. Fanii care vor să vadă meciul de pe arena “Ion Oblemenco” au invadat site-ul pus la dispoziţie de FRF, iar pentru această confruntare s-au vândut aproape toate tichetele, anunţă Telekom Sport.

”S-au vândut 22.000 de bilete dintre cele 27.000 scoase la vânzare pentru Supercupa României. Mai sunt 5.000 de bilete scoase la vânzare pe online, iar de luni tichetele vor fi şi la case”, a spus Andrei Vochin

Craiova-CFR se poate juca pe un stadion plin. Preţul biletelor

Întâlnirea dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj din Supercupa României va avea loc pe 14 iulie, de la ora 20.30, pe stadionul “Ion Oblemenco”, iar majoritatea biletelor au fost cumpărate încă de la finalul unii iunie, atunci când au fost puse la vânzare în mediul online. Preţurile tichetelor sunt de 15 ron la peluze şi de 30 ron la tribune. În zona VIP, preţul unui tichet este de 200 ron.

Emmanuel Culio, jucătorul lui CFR Cluj, se duelează pentru balon cu un fotbalist de la Universitatea Craiova
Emmanuel Culio într-un duel cu un fotbalist de la CS Universitatea Craiova

Mai mult, oficialii lui CS Universitatea Craiova au anunţat că toate biletele de la Peluza Nord, acolo unde stă galeria formaţiei pregătite de Devis Mangia, au fost vândute.

Biletele vor fi disponibile începând din 9 iulie și la casieriile stadionului „Ion Oblemenco”, după următorul program:

– luni, 9 iulie – vineri, 13 iulie, orele 12:00 – 19:00
– sâmbătă, 14 iulie, orele 12:00 – 20:30

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului sau a corectării unor date imprimate, tichetele vor putea fi preschimbate la casieria stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 – 20:30.

Universitatea Craiova – CFR Cluj va avea loc în Supercupa României, 14 iulie, ora 20.30, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.