Fotbal intern

Video. “Câinii” au aflat coregrafia oltenilor: “Toate pânzele sus! Spiritul vostru s-a dus”.

Derby-ul sferturilor de finală din Cupa României, Craiova - Dinamo, se joacă în faţa unui record de asistenţă pe noul Ion Oblemenco.
06.03.2018 | 20:49
Video Cainii au aflat coregrafia oltenilor Toate panzele sus Spiritul vostru sa dus

UPDATE Ultraşii dinamovişti au lovit din nou! „Câinii roşii” au aflat ce scenografie au pregătit oltenii şi au pregătit un contra-mesaj. „Toate pânzele sus”, a fost mesajul pregătit de fanii Craiovei. În acel moment, suporterii oaspeţilor au afişat un banner de răspuns: „Toate pânzele sus, spiritul vostru s-a dus”.


UPDATE 17:00 Partida a început cu o coregrafie 3D a suporterilor olteni. Aceştia au „desenat” un vas care se îndrepta spre trofeul Cupei României. De asemenea, oltenii au afişat şi un mesaj sugestiv: „Toate pânzele sus”. 


“TOATE PANZELE SUS” | Atmosfera incendiara pe noul stadion al Craiovei! Oltenii au facut coregrafie 3D la meciul cu Dinamo pe www.sport.ro


Partida Craiova – Dinamo din sferturile Cupei se va juca cu casa închisă! Din cele 28.000 de locuri disponile ale “Noului Oblemenco”, 6.000 sunt puse la dispoziţia abonaţilor, iar din restul de 22.000 de bilete puse în vânzare, în dimineaţa meciului, mai erau doar 1.500 la peluză şi mai puţin de 300 la tribune! 

Craiova deţine locul 2 în clasamentul celor mai mari asistenţe la un meci de acasă în Liga 1 Betano, cu 26.900 de spectatori la partida contra celor de la CFR Cluj. Pe primul loc se află chiar adversara de marţi, Dinamo, care la derby-ul cu FCSB a avut în tribune peste 32.000 de fani. 

Craiova – Dinamo. “Terenul arată mai bine”

Dacă în tribune spectacolul va fi garantat, iar meciul va fi pe viaţă şi pe moarte, singura problemă a partidei rămâne gazonul. Preşedintele oltenilor, Marcel Popescu, spune că terenul arată doar ceva mai bine decât la meciul cu Timişoara (unde a fost dezastru) şi speră să nu plouă la ora meciului! “Cei care răspund mi-au zis că e mult mai bun decât la meciul de la Timişoara. E mai tare acum. Prognoza de ploaie sau lapoviţă sper să nu se adeverească”, au fost vorbele lui Popescu.