Fotbal intern

CRAIOVA-DINAMO. Balaci rămîne pe poziţii: “Nu mă interesează!”

Revenit în România după ce a încheiat conturile cu Al-Hilal Omdurman, Ilie Balaci a dezvăluit pentru FANATIK.RO că nu doreşte să meargă la Severin, la partida CS U Craiova-Dinamo, deşi mai...
17.10.2016 | 14:24
CRAIOVADINAMO Balaci ramine pe pozitii Nu ma intereseaza

Revenit în România după ce a încheiat conturile cu Al-Hilal Omdurman, Ilie Balaci a dezvăluit pentru FANATIK.RO că nu doreşte să meargă la Severin, la partida CS U Craiova-Dinamo, deşi mai mulţi foşti colegi de ai săi de generaţie vor fi prezenţi la acest meci.

De aproximativ trei săptămîni Ilie Balaci a revenit în România, deşi o făcuse matematic campioană pe Al Hilal Omdurman şi se părea că lucrurile merg perfect pentru fostul mare fotbalist român. Însă acesta s-a certat cu conducerea clubului său şi a decis să încheie mai devreme conturile cu echipa din Sudan.

FANATIK.RO a luat legătura cu Ilie Balaci pentru a discuta despre viitorul său în antrenorat, dar şi despre meciul de la Severin dintre CS U Craiova-Dinamo.

Acum sînt acasă dar nu o să stau mult. Am încheiat conturile cu Al Hilal Omdurman şi nu o să mă mai întorc acolo. Voi merge în altă parte. Acolo am terminat. Nu vreau să discut subiectul legat de plecarea mea de la echipa din Sudan chiar dacă voi spuneţi că am făcut echipa asta campioană şi nu e normal…… Asta e situaţia şi sper că îmi înţelegeţi punctul de vedere. Nu voi antrena nici în România. Unde?

Dacă voi merge la meciul de la Severin dintre CS U Craiova şi Dinamo? Nu! Nu voi merge la acest joc. Nu mă duc deoarece pur şi simplu nu mă interesează. E treaba colegilor mei din Craiova Maxima dacă se vor duce. Eu am răspuns la întrebarea ta”, a spus Balaci. Deşi era prezent în România marele Ilie Balaci a refuzat să meargă şi la meciul dintre Steaua-CS U Craiova chiar dacă o mare parte din foştii săi colegi de generaţie au fost prezenţi pe Naţional Arena. “Nu mă interesează acest joc. E ziua mamei mele şi lucrul asta e mult mai important”, a spus în urmă cu două săptămîni Ilie Balaci pentru FANATIK.RO.

CS U Craiova-Dinamo se va disputa în această seară la Severin de la ora 20:30.

Balaci, manager general la FC U din 2017?

După cîte se pare Ilie Balaci rămîne în continuare pe poziţii şi refuză să se afişeze în preajma celor de la CS U Craiova, deşi a avut posibilitatea să ocupe şi funcţia de manager general al acestei echipe. Mihai Rotaru l-a dorit în două rînduri alături de proiectul său, iar ultima oară s-a întîmplat înainte de plecarea “Marelui Blond” în Sudan.

De acest lucru ar putea să profite Adrian Mititelu. În aceste momente FC U Craiova se află în proces la Curtea de Apel cu Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF şi LFF, iar dacă clubul din Bănie va cîştiga sînt şanse foarte mari ca lui Ilie Balaci să i se propună funcţia de manager general. Cum o să fie posibil? Dacă FC U va primi despăgubiri, ulterior, după ce se vor plăti toate datoriile către creditori vor intra sume importante de bani şi în contul lui Adrian Mititelu. Însă acesta intenţionează să demareze din nou porcedurile pentru preluarea clubului aflat acum în faliment şi îi va propune lui Balaci să i se alăture în proiect.