Oltenii se pregătesc de derby-ul cu Dinamo! "Meciul unei seminţii!"

Liga 1, Dinamo, Universitatea Craiova, CRAIOVA DINAMO

Universitatea Craiova va primi vizita celor de la FC Dinamo Bucureşti în etapa cu numărul 10 a Ligii 1 Betano. Oltenii se pregătesc încă de acum pentru marele meci de sâmbătă şi au anunţat fanii punerea în vânzare a biletelor de acces pe stadionul din Severin.

"Universitatea Craiova rămâne pe podiumul campionatului după etapa a noua a Ligii I Betano. Intrarăm în mod oficial în săptămâna marelui derby cu Dinamo Bucureşti, un meci cu o încărcătură emoţională fantastică pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, NU ai voie să lipseşti! Luptăm împreună, câştigăm împreună, sărbătorim împreună! În drumul nostru spre glorie avem nevoie de toată susţinerea ta şi tocmai de aceea trebuie să vii lângă Ştiinţa pentru a continua împreună #BataliaPentruPodium. #SustineStiinta meci de meci şi câştigă campionatul suporterilor", se arată în comunicatul oltenilor despre "meciul unei întregi seminţii". Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Preţul biletelor pentru meciul Universitatea Craiova – Dinamo Bucureşti:

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Peluze = 15 lei
Tribuna 2 = 30 lei
Tribuna 1 = 40 lei
VIP = 100 lei

Partida Craiova - Dinamose va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, la Severin. Meciul din etapa cu numărul 10 din Liga 1 Betano va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091