Fotbal intern

Exclusiv. Foto. Cine l-a vizitat aseară pe Dan Nistor la hotel

Dan Nistor şi colegii săi au fost vizitaţi luni seară la hotelul unde sunt cazaţi în Bănie de unul dintre rivalii de moarte ai celor de la CS U Craiova.
06.03.2018 | 14:04
Exclusiv Foto Cine la vizitat aseara pe Dan Nistor la hotel

Dinamo este cunoscută în întreaga Oltenie ca rivala de moarte a Craiovei, dar acum în Bănie există o rivalitate dusă uneori la extrem între FC Universitatea Craiova 1948, formaţia lui Adrian Mititelu din Liga 4 şi CS Universitatea Craiova, gruparea lui Mihai Rotaru din Liga 1 Betano. Între cele două echipe ale oraşului Craiova se pare că nu o să fie niciodată pace după lupta pe care cei doi patroni o duc pentru palmaresul legendarei Universitatea Craiova.

Astfel, luni seară, căpitanul celor de la FC U Craiova 1948, Andrei Preda s-a deplasat la hotelul unde s-au cazat dinamoviştii în Bănie pentru a le ura baftă la meciul din sfertul Cupei României împotriva elevilor lui Devis Mangia. Cel poreclit “Gogoaşă” s-a întreţinut  cu căpitanul “câinilor” Dan Nistor, Dudea, Muţiu şi Corbu. VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO.

FC U vrea să joace pe Ion Oblemenco

În acest moment, pe noul stadion din Bănie au dreptul să joace doar fotbaliştii lui Mihai Rotaru de la CS U Craiova, iar lui FC U Craiova 1948 încă nu i se dă dreptul să evolueze pe acest stadion. Însă Adrian Mititelu are totuşi speranţe că într-un final şi echipei sale i se va permite să evolueze aici mai ales că fotbaliştii lui Nicolo Napoli vor să joace meciul de baraj pentru accederea în Liga 3 pe noua arenă din Bănie.

În decursul anilor şi FC Universitatea Craiova a jucat meciuri memorabile împotriva lui Dinamo, iar în 2009, cu 30.000 de spectatori în tribune, fotbaliştii lui Adrian Mititelu au învins rivalii din Ştefan cel Mare cu scorul de 2-0. Golurile oltenilor au fost reuşite de Florin Costea şi Mihai Costea, iar antrenorul alb-albaştilor era, ca şi acum, Nicolo Napoli.

Partida CS U Craiova – Dinamo, din sferturile de finală ale Cupei României, este live text şi live video pe FANATIK.RO de la ora 17:00.