Exclusiv. Foto. Cine l-a vizitat aseară pe Dan Nistor la hotel

Daniel Vlad   
în Stiri sportive
06/03/2018, 14:04
Exclusiv. Foto. Cine l-a vizitat aseară pe Dan Nistor la hotel GALERIE FOTO

Dinamo este cunoscută în întreaga Oltenie ca rivala de moarte a Craiovei, dar acum în Bănie există o rivalitate dusă uneori la extrem între FC Universitatea Craiova 1948, formaţia lui Adrian Mititelu din Liga 4 şi CS Universitatea Craiova, gruparea lui Mihai Rotaru din Liga 1 Betano. Între cele două echipe ale oraşului Craiova se pare că nu o să fie niciodată pace după lupta pe care cei doi patroni o duc pentru palmaresul legendarei Universitatea Craiova.

Astfel, luni seară, căpitanul celor de la FC U Craiova 1948, Andrei Preda s-a deplasat la hotelul unde s-au cazat dinamoviştii în Bănie pentru a le ura baftă la meciul din sfertul Cupei României împotriva elevilor lui Devis Mangia. Cel poreclit “Gogoaşă” s-a întreţinut  cu căpitanul “câinilor” Dan Nistor, Dudea, Muţiu şi Corbu. VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO.

FC U vrea să joace pe Ion Oblemenco

În acest moment, pe noul stadion din Bănie au dreptul să joace doar fotbaliştii lui Mihai Rotaru de la CS U Craiova, iar lui FC U Craiova 1948 încă nu i se dă dreptul să evolueze pe acest stadion. Însă Adrian Mititelu are totuşi speranţe că într-un final şi echipei sale i se va permite să evolueze aici mai ales că fotbaliştii lui Nicolo Napoli vor să joace meciul de baraj pentru accederea în Liga 3 pe noua arenă din Bănie.

În decursul anilor şi FC Universitatea Craiova a jucat meciuri memorabile împotriva lui Dinamo, iar în 2009, cu 30.000 de spectatori în tribune, fotbaliştii lui Adrian Mititelu au învins rivalii din Ştefan cel Mare cu scorul de 2-0. Golurile oltenilor au fost reuşite de Florin Costea şi Mihai Costea, iar antrenorul alb-albaştilor era, ca şi acum, Nicolo Napoli.

Partida CS U Craiova – Dinamo, din sferturile de finală ale Cupei României, este live text şi live video pe FANATIK.RO de la ora 17:00.

 

Închide ×