Cele mai citite

Arde Bănia şi pe ninsoare! 20.000 de bilete vândute

Oficialii olteni susţin că meciul Universitatea Craiova - Dinamo se va disputa cu casa închisă, în ciuda temperaturilor extrem de scăzute de la ora jocului
27.02.2018 | 11:39
Arde Bănia şi pe ninsoare! 20.000 de bilete vândute

România este sub nămeţi, dar oltenilor nu le pasă! Joi, de la ora 20:30, în noul Oblemenco va păşi, în premieră, inamicul numărul 1 al alb-albaştrilor din fotbalul românesc, Dinamo! Deşi oficialii ambelor echipe au formulat cereri oficiale de amânare a partidei, Federaţia Română de Fotbal a decis ca sfertul de finală din Cupa României să se dispute conform programării. 

“În ciuda condiţiilor meteorologice, terenul va fi bun de joc. Depunem toate eforturile ca suprafaţa de joc să fie în condiţii optime. Este o emulaţie extraordinară din toată Oltenia, ne sună lumea să ne întrebe dacă se joacă şi dacă mai sunt bilete! Mai sunt doar 8.000 de bilete la vânzare, care se vor termina într-o singură zi”, a dezvăluit Marcel Popescu la ProX. “Gazonul şi tribunele noului Oblemenco vă vor aştepta curăţate şi gata de un meci mare, dar depinde doar de voi şi de cei 11 jucători pe care-i veţi impinge de la spate să transformaţi această seară într-una memorabilă”, anunţă oltenii şi pe siteul oficial.  

Oltenii se pregătesc de marele meci prin nămeţi. Vezi aici video cu imaginile de la antrenamentul de luni al juveţilor.

PREŢURILE BILETELOR:

Peluze (Nord & Sud): 15 LEI

Tribuna II: 30 LEI

Tribuna I: 40 LEI

Tribuna VIP: 100 LEI

30.000 de locuri are stadionul Ion Oblemenco

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri