Andrei Ivan a dat gol pentru "Grande" Craioveanu! "La mijloc am fost puţin MORŢI!"

UPDATE. Andrei Ivan s-a ţinut de cuvânt şi a marcat în minutul 14 al întâlnirii, cum îi promisese lui Gică Craioveanu. Atacantul lui Mulţescu a împins în poartă mingea ridicată de Băluţă peste portarul Cerniauskas, apoi s-a îndreptat către camerele tv şi a arătat pe sub tricou maioul pe care era scris "Pentru Grande!".

Aflat la tribuna oficială, Craioveanu l-a aplaudat minute în şir pe Andrei Ivan.

VEZI AICI GOLUL LUI IVAN

După partidă, Ivan a declarat: "Am jucat foarte bine în prima repriză, apoi... La mijloc am fost puţin morţi, nu ştiu ce s-a întâmplat în repriza a doua. Trebuia să câştigăm şi să luptăm pentru un loc de Europa League. Îi dedic golul domnului Gică Craioveanu! N-o să comentez arbitrajul, pentru că nu sunt în măsură să fac aşa ceva".

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gheorghe Craioveanu a decis să fie în tribune la partida de sâmbătă seara de la Severin, dintre CS U Craiova şi Dinamo, contând pentru etapa a 7-a a play-off-ului. Directorul de imagine al oltenilor este foarte încrezător că trupa lui Mulţescu va obţine toate punctele, mai ales că unul dintre titulari (probabil Andrei Ivan) i-a promis că va marca şi îi va dedica reuşita.

"Am venit pentru că am impresia şi sunt convins că vom câştiga. Mi-a promis cineva un gol şi cred că se va ţine de cuvânt. N-a marcat de mult şi mi-a spus, chiar vorbele lui: Legendo, o să-ţi dedic un gol mâine!", a dezvăluit Craioveanu.

Partida Craiova - Dinamo este LIVE TEXT şi LIVE VIDEO sâmbătă, 22 aprilie, ora 20:30, pe FANATIK.RO.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231