Fotbal intern

Craiova – Dinamo 3-0. “Câinii” lui Florin Bratu au fost umiliţi pe “Ion Oblemenco”. Video

01.09.2018 | 21:36
Craiova  Dinamo 30 Cainii lui Florin Bratu au fost umiliti pe Ion Oblemenco Video

CS U Craiova – Dinamo Bucureşti s-a văzut live stream pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. CS U Craiova – Dinamo Bucureşti s-a terminat 3-0, după golurile înscrise de Koljic (min. 45+2) şi Alex Mitriţă (min. 70 şi 76). Oltenii lui Devis Mangia au adunat 11 puncte din cele 7 runde jucate până în prezent şi se clasează pe poziţia a 3-a. CS U Craiova a bifat 3 victorii, 2 egaluri şi 2 înfrângeri. De partea cealaltă, FC Dinamo Bucureşti are 10 puncte după 7 meciuri jucate din sezonul 2018 – 2019, iar „câinii” lui Florin Bratu sunt pe locul 7. Formaţia din „Ştefan cel Mare” are 3 victorii, 1 egal şi 3 eşecuri. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Min. 90. Final de meci! 

VICTORIE!

Gepostet von Universitatea Craiova am Samstag, 1. September 2018

Min. 76. GOL CS U CRAIOVA! Koljic îi trimite perfect lui Alex Mitriţă, iar căpitanul oltenilor l-a învins pe Jaime Penedo şi a reuşit dubla. VIDEO

Min. 70. GOL CS U CRAIOVA! Bancu primeşte de la Mateiu, iar acesta îi trimite perfect lui Alex Mitriţă. Căpitanul oltenilor trece de Delorger şi îl învinge pe Jaime Penedo. VIDEO

Min. 57. Alexandru Cicâldău a acuzat probleme musculare şi a cerut să iasă. Mijlocaşul a fost înlocuit cu Alex Mateiu.

Min.54. Tiago Ferreira a fost la un pas să înscrie golul doi al oltenilor. Alex Cicâldău execută foarte bine o lovitură liberă, lusitanul a trimis perfect cu capul, dar n-a reuşit să-l învingă pe Pigliacelli. VIDEO

Min. 48. Daniel Popa trimite din unghi, dar Pigliacelli reuşeşte să trimită în corner.

Min. 46. A început a doua repriză.

Min. 45+2. Pauză!

Min. 45+2. GOL CS U Craiova! Koljic a reuşit să înscrie la debutul pentru gruparea din Bănie. Alexandru Cicâldău a trimis perfect din lovitură liberă, iar bosniacul a profitat de o eroare a lui Katsikas şi l-a învins pe Penedo cu o lovitură de cap. VIDEO

Min. 29. Nistor a tras puternic de la aproximativ 25 de metri, lateral dreapta, dar Pigliacelli a reuşit să respingă în corner.

Min. 27. Armando Cooper, noul fotbalist al lui Dinamo, a fost aproape să deschidă scorul. Panamezul a tras din interiorul careului lui Pigliacelli, dar balonul a trecut peste poartă.

Min. 20. Mitriţă realizează o serie de driblinguri, dar a trimis slab. Penedo a reuşit să reţină fără probleme.

Min. 13. Acţiune foarte bună a lui Alex Mitriţă pe partea dreaptă. Căpitanul lui CS U Craiova a centrat în careu pentru Bărbuţ, dar cel din urmă a reluat dezamăgitor dintr-o poziţie foarte bună.

Min. 9. Daniel Popa scapă de un adversar pe banda dreaptă, trimite din interiorul careului, dar balonul a lovit bara transversală. VIDEO

Min. 7. Salomao îi trimite bine lui Gomelt, iar acesta a trimis puternic din afara careului. Pigliacelli a reuşit să resingă în corner. VIDEO

Min. 3. Armando Cooper l-a călcat pe Alex Mitriţă pe mână, iar căpitanul oltenilor a rămas întins pe gazon câteva minute. Acesta a ieşit pe marginea terenului pentru a primi îngrijiri medicale de la staff-ul medical al Craiovei.

Update, ora 21.30. A început meciul!


Update, ora 21.15.

Fanii lui FC Dinamo Bucureşti au intrat în sectorul celor de la CS U Craiova, iar cele două părţi s-au luat la bătaie. Jandarmii prezenţi pe “Ion Oblemenco” au dat cu gaze lacrimogene şi au evacuat zona în care se aflau suporterii lui Dinamo. Ultraşii din PCH au aruncat cu petarde.


Update, ora 20.30.

Jucătorii lui CS U Craiova au ajuns la stadion.

Știința a ajuns la stadion.

Gepostet von Universitatea Craiova am Samstag, 1. September 2018


Update, ora 20.15.

Iată echipele de start pentru Craiova – Dinamo:

U Craiova: Pigliacelli – Kelic, T. Ferreira, Briceag- Borța, Cicâldău, Fedele, Bancu – Bărbuț, Koljic, Mitriță
Antrenor: Devis Mangia

Dinamo: Penedo – Delorge, M. Popescu, Katsikas R. Grigore – Cooper, Gomelt – Pesic, Nistor, Salomao – D. Popa
Antrenor: Florin Bratu


Update, ora 19.50.

Vestiarul formaţiei CS U Craiova este pregătit! Mai mult, suporterii grupării din Bănie s-au adunat în zona special amenajată pentru ei şi vor primi autografe de la Isaac Donkor şi Ivan Martic. FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Vestiarul lui CS U Craiova
Echipamentele jucătorilor lui Devis Mangia sunt aranjate în vestiar pentru Craiova – Dinamo

CS U Craiova – Dinamo Live Video pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look TV

CS U Craiova – FC Dinamo Bucureşti, cel mai important meci din etapa a 7-a a Ligii 1 Betano, va fi transmis live de toate cele trei televiziuni care au achiziţionat drepturile TV ale Ligii 1 Betano. De la ora 21:20, Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport 1 vor intra în direct special pentru a transmite live duelul de pe stadionul “Ion Oblemenco”, urmând ca partida să înceapă de la 21:30. FANATIK.RO te ţine la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să urmăreşi live stream Craiova – Dinamo, o poţi face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK.

Live Steam Craiova – Dinamo. Un alt mod de a vedea meciul Online

În caz că tot nu reuşeştă să vezi live online Craiova – Dinamo Bucureşti, o altă modalitate de a urmări partida Live Stream este următoarea: VEZI AICI

Echipele probabile Craiova – Dinamo. Ce probleme au Devis Mangia şi Florin Bratu

CS U Craiova s-a impus în etapa a 6-a pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 5-1,

pe stadionul “Anghel Iordănescu”, iar oltenii au un moral excelent înaintea derby-ului de sâmbătă seara. Devis Mangia a renunţat la sistemul de trei fundaşi şi a optat etapa trecută pentru un 4-3-3, cu Bancu urcat în linia de mijloc. Craiova nu va putea să se bazeze pe serviciile lui Isaac Donkor, care este suspendat după cartonaşul roşu primit în meciul cu Chiajna. Mai mult, din lotul oltenilor nu va face parte nici Răzvan Popa, fundașul care a fost trimis de antrenorul italian la echipa a doua.

De partea cealaltă, FC Dinamo Bucureşti a obţinut o victorie chinuită în etapa precedentă, scor 2-1, acasă cu Hermannstadt, graţie unui gol înscris de Ivan Pesic în ultimele minute. Florin Bratu, antrenorul echipei din “Ştefan cel Mare”, nu are probleme de lot pentru meciul cu CS U Craiova “Sperăm să fim pregătiţi pentru acest meci şi să punem probleme celor de la Craiova. Suntem la început de campionat, dar contează foarte mult acest rezultat pentru play-off”, a spus Florin Bratu.

FC Dinamo Bucureşti are cea mai slabă defensivă din Liga 1, alături de CSM Poli Iaşi (11 goluri luate în 6 meciuri, dintre care 9 în deplasare”. Singura echipă care nu a înscris în poarta”câinilor” este FC Viitorul Constanţa. FC Dinamo Bucureşti ocupă locul 7 în clasamentul Ligii 1 Betano, cu două victorii, un egal şi două înfrângeri, golaveraj 9-10, în ultimele 5 meciuri.

Echipele probabile:

Craiova: Pigliacelli – Borta, Kelic, Ferreira, Briceag – Fedele, Cicâldău, Bancu – Bărbuţ, Petre, Mitriţă

Dinamo: Penedo – Delorge, Popescu, Katsikas, Grigore – Nistor, Gomelt, Popovici – Hanca, Salomao – Popa

Craiova – Dinamo, etapa a 7-a Liga 1 Betano – cote şi ponturi la pariuri

FANATIK.RO

vă prezintă cele mai tari cote pentru Craiova – Dinamo, din etapa a 7-a, Liga 1 Betano.

Rezultat final:

1 – cotă 2.05

x – cotă 3.40

2 – cotă 3.75

Total goluri:

Peste 2.5 – cotă 1.97

Sub 2.50 – cotă 1.80

Ambele echipe înscriu:

Da – cotă 1.80

Nu – cotă 1.97

Scor corect:

1-0 – cotă 7.00

0-0 – cotă 8.50

0-1 – cotă 10.00

2-0 – cotă 10.00

1-1 – c0tă 6.50

0-2- cotă 22.00

Craiova – Dinamo Bucureşti, sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 21:30, în etapa a 7-a din Liga 1 Betano, pe stadionul “Ion Oblemenco”, pe Digi Sport, Look TV, Telekom Sport. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.