Oltenii fac promoţie la bilete! Pachet pentru meciurile cu Dinamo şi Timişoara

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
14/02/2018, 11:35
Oltenii fac promoţie la bilete! Pachet pentru meciurile cu Dinamo şi Timişoara

Cei de la Universitatea Craiova au conceput un pachet cu bilete pentru meciurile cu FC Dinamo Bucureşti, din Cupa României, şi ACS Politehnica Timişoara, din Liga 1 Betano. Totuşi, cei care au abonament vor intra gratis: “Atenţie, până pe 23 februarie, biletele la meciul cu Dinamo se pot achiziţiona DOAR de către cei ce cumpără bilet la meciul de campionat cu Timişoara, NU şi separat şi doar de la casele de bilete.

În perioada 14 – 23 februarie, cei care îşi achiziţionează un bilet la meciul cu Timişoara vor avea posibilitatea să-şi cumpere şi biletul pentru derbiul din Cupă cu Dinamo de joi, 1 martie. Atenţie, până pe 23 februarie, biletele la meciul cu Dinamo se pot achiziţiona DOAR de către cei ce cumpără bilet la meciul de campionat cu Timişoara, NU şi separat şi doar de la casele de bilete. Atenţia: Posesorii de abonamente vor putea intra la ambele evenimente sportive pe baza cardului emis de noi, fără vreun alt cost suplimentar”, se anunţă în comunicatul postat pe site-ul oltenilor.

Preţurile biletelor:

Peluze (Nord & Sud): 15 LEI
Tribuna II: 30 LEI
Tribuna I: 40 LEI
Tribuna VIP: 100 LEI

Peluze (Nord & Sud): 10 LEI
Tribuna II: 20 LEI
Tribuna I: 25 LEI
Tribuna VIP: 70 LEI

 

Ştirea MOMENTULUI

Dragoş Nedelcu, fundaş la FCSB: “Qaka este închizător, la concurenţă cu Pintilii”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.