Oltenii fac promoţie la bilete! Pachet pentru meciurile cu Dinamo şi Timişoara

universitatea craiova, liga 1, cupa romaniei, dinamo, acs politehnica timisoara

Oltenii au pregătit pachete pentru fani, iar cei care vor să vadă meciul cu FC Dinamo Bucureşti pot să cumpere şi pentru cel cu Timişoara

Cei de la Universitatea Craiova au conceput un pachet cu bilete pentru meciurile cu FC Dinamo Bucureşti, din Cupa României, şi ACS Politehnica Timişoara, din Liga 1 Betano. Totuşi, cei care au abonament vor intra gratis: "Atenţie, până pe 23 februarie, biletele la meciul cu Dinamo se pot achiziţiona DOAR de către cei ce cumpără bilet la meciul de campionat cu Timişoara, NU şi separat şi doar de la casele de bilete.

În perioada 14 - 23 februarie, cei care îşi achiziţionează un bilet la meciul cu Timişoara vor avea posibilitatea să-şi cumpere şi biletul pentru derbiul din Cupă cu Dinamo de joi, 1 martie. Atenţie, până pe 23 februarie, biletele la meciul cu Dinamo se pot achiziţiona DOAR de către cei ce cumpără bilet la meciul de campionat cu Timişoara, NU şi separat şi doar de la casele de bilete. Atenţia: Posesorii de abonamente vor putea intra la ambele evenimente sportive pe baza cardului emis de noi, fără vreun alt cost suplimentar", se anunţă în comunicatul postat pe site-ul oltenilor.

Preţurile biletelor:

Peluze (Nord & Sud): 15 LEI
Tribuna II: 30 LEI
Tribuna I: 40 LEI
Tribuna VIP: 100 LEI

Peluze (Nord & Sud): 10 LEI
Tribuna II: 20 LEI
Tribuna I: 25 LEI
Tribuna VIP: 70 LEI