Video. Ce tensiune! Bătaie generală! Costache, victimă şi agresor!

Razvan Nicolae   
în Fotbal intern
17/09/2017, 00:03
Video. Ce tensiune! Bătaie generală! Costache, victimă şi agresor! GALERIE FOTO

UPDATE / La 26 de minute de la eliminarea lui Hristo Zlatisnki, Dinamo Bucureşti a rămas la rândul ei în zece oameni. Tocmai fotbalistul care fusese lovit de jucătorul oltenilor a fost eliminat după un fault dur comis la mijlocul terenului. Valentin Costache a fost trimis la vestiare de Ovidiu Haţegan după ce a intrat dur la Gustavo.

Dinamo Bucureşti şi CSU Craiova se întâlnesc în etapa a 10-a din Liga 1 Betano. Jucătorii antrenaţi de Cosmin Contra au deschis scorul în minutul 18 al meciului de la Drobeta-Turnu Severin prin Rivaldinho. La 11 minute de la deschiderea scorului, oltenii au mai primit o lovitură după un duel la mijlocul terenului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Probleme pentru Mangia la meciul Craiova – Dinamo

Valentin Costache a fost lovit cu cotul în gât de Hristo Zlatinski – VEZI AICI VIDEO. Mijlocaşul dinamovist s-a dezichilibrat şi s-a ciocnit de Nicuşor Bancu –VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO (capură foto Telekom Sport). La scurt timp, fotbalistul de 19 ani avea faţă plină de sânge, iar Ovidiu Haţegan a luat decizia să-l elimine pe Zlatinski. Bulgarul a contestat decizia luată de arbitru şi a protestat în drum spre vestiare.

Pe lângă cartonaşul roşu primit de Zlatinski, Mahlangu şi Băluţă au primit la rândul lor câte un cartonaş galben. Fotbaliştii celor două echipe s-au îmbrâncit preţ de câteva secunde la mijlocul terenului. Eliminarea bulgarului l-a prins pe picior greşit pe Devis Mangia, antrenorul oltenilor l-a înlocuit pe Rossi cu Mateiu în minutul 14 al partidei de la Drobeta-Turnu Severin.

Specialiştii în arbitraj s-au contrazis în privinţa eliminării lui Hristo Zlatinski. Ion Crăciunescu a declarat pentru o televiziune de sport că fotbalistul bulgar nu trebuia să fie eliminat după ce l-a lovit pe Valentin Costache, în timp ce Dan Lăzărescu, specialistul pe arbitraj al celor de la Telekom Sport 1, a afirmat că decizia lui Ovidiu Haţegan a fost una corectă.

Închide ×