Fotbal intern

Craiova, dispusă să-i dea pe Băluţă, Bancu sau Mitriţă: “Pe bani foarte mulţi”

07.06.2018 | 16:50
Craiova dispusa sai dea pe Baluta Bancu sau Mitrita Pe bani foarte multi

Craiova, dispusă să-i dea pe Băluţă, Bancu sau Mitriţă. Preşedintele clubului, Marcel Popescu, a anunţat că echipa este să-şi cedeze una dintre “perle” pe o sumă bună.

“Asta e ca și cum avem dreptul să dăm la facultate, nu-i o performanță. Performanță va fi dacă și intrăm la facultate, adică în grupe.

Craiova, dispusă să-i dea pe Băluţă, Bancu sau Mitriţă

Fotbaliștii vin, scriu istorie aici, iar ulterior, în momentul în care apar oferte bune pentru ei, trebuie să plece. Nu facem parte din categoria cluburilor care se pot opune și oferă unor jucători contracte pe viață. Noi vindem o dată pe an. Că va fi Băluță cel care va pleca, Bancu sau Mitriță, vom vedea. Ne dorim să-i avem pe toți în preliminariile Ligii Europa și încercăm ca unul dintre ei să plece pe bani foarte mulți.

Mario Felgueiras? Adrian Stoian? Orice fotbalist de valoare poate deveni un subiect pentru Universitatea. Sita este însă din ce în ce mai deasă și cei pe care îi aducem sunt jucători de calitate”, a spus Marcel Popescu pentru GSP.

Şi Becali a vrut olteni

Nicuşor Bancu a fost jucătorul dori la FCSB: “Nu poţi să iei de la Craiova, cer bani foarte mulţi. Am vrut să-l iau pe Bancu, are clauză de 3 milioane. Am întrebat şi Craiova cere 4,5 milioane. Păi, cum, dacă are clauză 3 milioane? Nu mai vorbesc de jucători de la alte echipe, nu vreau să mă cert cu lumea. Băluţă şi Mitriţă nu pot fi nici ei luaţi”, spunea Gigi Becali.

Craiova, dispusă să-i dea pe Băluţă, Bancu sau Mitriţă
Craiova, dispusă să-i dea pe Băluţă, Bancu sau Mitriţă