Oltenii îşi blestemă norocul după tragerea la sorţi: "E cel mai greu!"

universitatea craiova, fc botosani

Reprezentanţii celor de la Universitatea Craiova se plâng de tragerea la sorţi a semifinalelor din Cupa României.

CSU Craiova se declară total nemulţumită de tragerea la sorţi pentru semifinalele Cupei României. Oltenii vor juca împotriva celor de la Botoşani, în timp ce în cealaltă semifinală se vor duela divizionara secundă Hermannstadt şi penultima clasată din Liga 1 Betano, Gaz Metan Mediaş. Ovidiu Costeşin, directorul sportiv al celor din Bănie, a vorbit despre ghinionul de la tragere. 

"A fost o tragere la sorţi cu ghinion, pentru că am nimerit cel mai dificil adversar pe care îl puteam întâlni. Din toate punctele de vedere: al valorii echipei, al deplasării, al oraşului ... Am avut parte de ghinion, dar asta este, puteam să jucăm cu oricare dintre ele şi să fim eliminaţi, aşa cum Hermannstadt i-a eliminat pe cei de la FCSB. Trebuie să acceptăm tragerea şi să încercăm să mergem mai departe. Vom juca returul pe terenul echipei care în acest sezon de Cupa României a eliminat atât liderul, cât şi campioana en titre a Ligii 1, adică pe CFR şi Viitorul", a spus oficialul Craiovei. 

"Am mai fost favoriţi şi am pierdut!"

"Suntem consideraţi favoriţi, dar şi anul trecut eram, chiar mai cerţi decât suntem în momentul ăsta, pentru că am jucat cu Voluntari, iar ei au reuşit să ne scoată şi mai departe să câştige şi finala, chiar dacă din nou porneau din poziţia de outsider", a spus Ovidiu Costeşin.