Craiova este în DOLIU. Un fost jucător al Universităţii a decedat!

Claudiu Melinte   
in Fotbal intern
20/07/2016, 18:14
Craiova este în DOLIU. Un fost jucător al Universităţii a decedat!

Constantin Deliu, fostul jucător şi antrenor al Universităţii Craiova, a decedat miercuri la vîrsta de 77 de ani. Deliu a debutat pentru gruparea din Craiova în anul 1964. Zece ani mai tîrziu a fost instalat în funcţia de antrenor principal.

“Regret dispariţia lui nea Titi. Pentru Universitatea a fost unul dintre pilonii de bază, ca jucător, antrenor şi conducător. La primul meci în divizia A al Universităţii Craiova a fost căpitanul echipei. Prima parte a vieţii a dedicate-o în totalitate clubului alb-albastru”

”Cînd am fost adus la club, era antrenor la tineret-speranţe. Sub bagheta lui am câştigat două titluri naţionale la tineret-speranţe. Pentru mine a fost ca un tată”, a declarat Gheorghiţă Geolgău, component al Craiovei Maxima.

Ştirea MOMENTULUI

Ce se întâmplă cu Harlem Gnohere după FCSB – Hajduk Split 2-1! Prima specială oferită de Gigi Becali

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×