Fotbal intern

Denis Alibec a revenit, iar Gigi îi anunţă plecarea: “95% se rezolvă!”

Update. FANATIK, CONFIRMAT! Nicolae Dică l-a înlocuit pe Harlem Gnohere cu Denis Alibec în minutul 52 al partidei CS U Craiova - FCSB, din etapa a 16-a din Liga 1 Betano, iar internaţionalul...
30.10.2017 | 00:04
Denis Alibec a revenit iar Gigi ii anunta plecarea 95 se rezolva
ADVERTISEMENT

Update. FANATIK, CONFIRMAT! Nicolae Dică l-a înlocuit pe Harlem Gnohere cu Denis Alibec în minutul 52 al partidei CS U Craiova – FCSB, din etapa a 16-a din Liga 1 Betano, iar internaţionalul român a contribuit decisiv la golul patru al FCSB-ului, atunci când a trimis puternic, iar Kelic a încercat să îndepărteze balonul dar l-a trimis în poarta lui Calancea.

Gigi Becali a vorbit despre revenirea lui Denis Alibec la prima echipă a FCSB-ului şi a anunţat că atacantul român este ca şi vândut. Conform spuselor latifundiarului din Pipera după meciul Craiova – FCSB, scor 2-5, transferul internaţionalului român se va rezolva în proporţie de 95%. “Cel mai mult mi-a plăcut Tănase, trebuie să-l remarc. Apoi trebuie să-l remarc şi pe Alibec, care a dat două pase de gol. Îl certăm, dar are clasă, e fotbalist. Dacă ar fi reuşit să marcheze la acea fază, aveam asigurate 10 milioane de euro. Întrebaţi-l pe Dică dacă mai stă Alibec pe bancă. E prea mare şi prea valoros ca să mai fie pe bancă. În proporţie de 95%, transferul lui Alibec se va rezolva“, a spus Gigi Becali. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Denis Alibec a fost reprimit în lot de Nicolae Dică şi de Gigi Becali, el fiind iertat după episodul răbufnirii violente de la partida cu FC Voluntari. În momentul schimbării, Alibec a aruncat banderola şi a lovit cu furie o uşă ce stătea în drumul său spre vestiare. Gigi Becali a anunţat imediat că este scos din lot şi că va fi amendat cu 20 la sută din salariul anual!

Alibec a fost lăsat acasă la meciul din Europa League de la Beer Sheva şi la meciul din campionat cu Timişoara, însă va fi pe teren contra celor de la CSU Craiova. Alibec nu va fi însă titularizat de Nicolae Dică, ci va fi introdus pe parcursul partidei, în funcţie de scor. Astfel, dacă FCSB conduce, va prinde maximum o jumătate de oră. Dacă rezultatul este nefavorabil, Alibec va intra chiar mai devreme.

ADVERTISEMENT

Când va fi titular Alibec după Craiova – FCSB

Măsurile punitive la adresa lui Denis Alibec au fost stopate pentru că se apropie partida cu Hapoel Beer Sheva, din grupele Europa League de la începutul lunii noiembrie. La meciul cu israelienii, Alibec va fi titular sigur, lucru de altfel anunţat chiar de Becali. Motivul este foarte simplu: în iarnă, acesta va fi vândut, iar meciurile din Europa sunt un prilej excelent pentru a-i mai creşte cota.

Denis Alibec a fost retrogradat din funcţia de căpitan al echipei după incidentul de la Voluntari. “Şeptarului” roş-albaştrilor i s-a luat banderola, iar noul lider din teren al echipei este, surprinzător, Florin Tănase. “Decarul” stelist va debuta în noua sa funcţie chiar la Severin, unde va fi în primul 11 al lui Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT
Tags: