Carousel hot news

Oltenii, entuziasmaţi de Dică! “I-a dat şah mat lui Devis Mangia!”

Rodion Cămătaru, fostul mare atacant al Universităţii Craiova, consideră că echipa lui Devis Mangia şi-a arătat limitele şi că oltenii mai au mult de muncă până când să demonstreze că...
30.10.2017 | 11:36
Oltenii, entuziasmaţi de Dică!

Rodion Cămătaru, fostul mare atacant al Universităţii Craiova, consideră că echipa lui Devis Mangia şi-a arătat limitele şi că oltenii mai au mult de muncă până când să demonstreze că au o formaţie care se poate bate la titlu în Liga 1 Betano cu FCSB. Acesta susţine că, deşi Nicolae Dică are 37 de ani, piteşteanul începe să îşi arate calităţile de antrenor chiar dacă teoretic Devis Mangia trebuia să profite de experienţa în plus pe care o are.

Din păcate meciul pentru Craiova s-a terminat încă din secunda 44.  Eram convins că dacă noi o să încasăm gol primii, atunci o să ne fie greu să revenim în faţa Stelei. Dică l-a surprins total pe antrenorul italian. Deşi are doar 37 de ani acest băiat i-a dat şah mat lui Mangia. L-a luat cu presing din 20 de metri de poarta oltenilor, iar echipa nu a mai putut să constuiască din apărare. Apoi mingile pe care fundaşii le aruncau în faţă pentru micuţii atacanţi ai Craiovei au fost pradă uşoară pentru apărarea masivă a Stelei”şi-a început discursul Cămătaru.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

CRAIOVA – FCSB 2-5 e meciul pe care CS U trebuie să îl uite

Rodion Cămătaru a mărturisit pentru FANATIK.RO unde consideră că oltenii au greşit mult. “Am observat că apărarea Craiovei a fost praf. Chiar nu îmi dau seama cum au putut să greşească atît de mult nişte jucători cu experienţă. Nu ai cum să faci asemenea greşeli în apărare. Datkovic  a fost aerian din toate punctele de vedere, iar Florin Tănase a făcut ce a vrut cu el. În plus eu cred că echipa clachează psihic în momentele cheie. Şi în sezonul trecut băieţii au fost la un pas să treacă pe primul loc, dar au pierdut de fiecare dată această posibilitate.

Eu zic că oamenii din conducere nu mai trebuie să pună presiune pe echipă.  Trebuie să îl lase pe Mangia să lucreze în linişte. Nu mă refer la Rotaru, dar am văzut că Marcel Popescu tot face declaraţii pompoase şi nu e bine absolut deloc. Au foarte mulţi băieţi tineri în echipă şi observ că le trebuie timp să se acomodeze cu meciurile cu miză  şi cu meciurile care pot să influenţeze decisiv clasamentul sau participarea în cupele europene. Craiova trebuie să uite cât mai repede acest meci cu Steaua”a încheiat Cămătaru.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri