Fotbal intern

Scandal înainte de Craiova – FCSB. Oltenii, cerere oficială către CCA

CRAIOVA - FCSB. Derby cu scandal. Oltenii, cerere catre CCA când au aflat cine va arbitra meciul de duminică.  Meciul Craiova - FCSB va avea loc duminică, 29 octombrie, de la ora 20:45, pe...
29.10.2017 | 00:03
Scandal inainte de Craiova  FCSB Oltenii cerere oficiala catre CCA
ADVERTISEMENT

CRAIOVA – FCSB. Derby cu scandal. Oltenii, cerere catre CCA când au aflat cine va arbitra meciul de duminică.  Meciul Craiova – FCSB va avea loc duminică, 29 octombrie, de la ora 20:45, pe stadionul “Municipal” din Drobeta Turnu Severin, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018.  CCA a decis ca Istvan Kovacs să fie centralul derby-ului disputat de olteni contra steliştilor, lucru care nu a fost pe placul lui Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB – vezi detalii. 

Dacă oficialii FCSB-ului au încercat să pună presiune pe Istvan Kovacs că să nu facă probleme la derby-ul Craiova – FCSB, conducătorii echipei pregătite de Devis Mangia s-au arătat nemulţumiţi de faptul că Istvan Kovacs va fi ajutat la tuşe de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Nu îl vor pe tuşierul bucureştean Marinescu la Craiova – FCSB

Oltenii nu au uitat de faptul că tuşierul bucureştean Vasile Marinescu nu a semnalizat un penalty pentru CS Universitatea Craiova la singura înfrângere din acest sezon competiţional, scor 1-2, pe terenul formaţiei CFR Cluj, meci după care oficialii din Bănie au cerut excluderea din arbitraj a tuşierului.

Astfel, după ce au aflat că Vasile Marinescu îl va ajuta pe Istvan Kovacs la Craiova – FCSB, oficialii echipei antrenate de Devis Mangia au decis să înainteze o cerere oficială către CCA prin care vor solicita înlocuirea acestuia de la meciul cu FCSB, din etapa a 16-a din Liga 1 Betano, anunţă gsp.

ADVERTISEMENT

Craiova – FCSB, duminică, 29 octombrie, de la ora 20:45, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, pe stadionul “Municipal” din Drobeta Turnu Severin, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.