Fotbal intern

FCSB bate pe noul “Oblemenco” şi încă respiră! Titlul se joacă duminică seara

14.05.2018 | 22:34
FCSB bate pe noul Oblemenco si inca respira Titlul se joaca duminica seara

Craiova – FCSB LIVE STREAM Liga 1 Betano. Ultima etapă se va juca duminică, 20 mai, de la ora 20:45, iar atunci se va decide campioana României! CFR Cluj are un punct în faţa FCSB-ului. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos!


Update. Echipele de start:

U Craiova: Mitrovici – R. Popa, Kelici, Tiago Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo, A. Băluță, Mitriță
Rezerve: L. Popescu, Burlacu, Briceag, Glavina, Martici, Screciu, Andre Santos

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Momcilovic, Morais – Pintilii, Popescu – Teixeira, F. Tănase, Coman – Gnohere
Rezerve: Vlad, Bălaşa, Nedelcu, Filip, Budescu, C. Tănase, Man


Update. “Așa arată vestiarul Științei la ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon. Vă așteptăm în VulcanulDePeOblemenco cu tot arsenalul alb-albastru”, au scris oltenii.

Craiova - FCSB
Craiova – FCSB

Update. Oltenii vând bilete la finala Cupei României, în ziua duelului cu FCSB. În ultimul act al competiţiei, Universitatea Craiova va întâlni dizivionara B, Hermannstadt, pe Arena Naţională.

Craiova - FCSB
Craiova – FCSB

Update. Anunţ de ultima oră în legătură cu Fan Zone-ul oltenilor din centrul Craiovei.“Având în vedere condiţiile meteo nefavorabile, FanZone-ul nostru din Piaţa Mihai Viteazul va fi anulat. Cu toate acestea, vremea va fi una bună la ora meciului, aşa că vă aşteptăm în vulcanul de pe Oblemenco să-i împingem pe băieţi spre victorie”.

Anunţul postat de CS Universitatea Craiova pe pagina oficială de Facebook în legătură cu FanZone-ul din centrul oraşului.
Anunţul postat de CS Universitatea Craiova pe pagina oficială de Facebook în legătură cu Fan Zone-ul din centrul oraşului.

Update. Mesajul oficialilor de la CS Universitatea Craiova înaintea meciului cu FCSB. “Zi de meci în Bănie! Astăzi facem vulcanul de pe Oblemenco să zguduie timp de 90 de minute. Cu steaguri, eşarfe şi fulare, încurajează-i pe băieţi de la primul şi până la ultimul fluier. Câştigăm împreună!”


Update. În urmă cu 39 de ani a avut loc un meci uluitor între cele două rivale din această seară, când oltenii se impuneau cu 10-0.

Anunţul postat de CS Universitatea Craiova pe pagina oficială de Facebook în legătură cu meciul câştigat de Universitatea Craiova cu 10-0.
Anunţul făcut de CS Universitate Craiova în legătură cu meciul în care oltenii se impuneau în faţa echipei “roş-albastre” cu 10-0.

Update. Marcel Popescu, preşedintele echipei CS Universitatea Craiova, a anunţat că la casele de bilete de la stadionul “Ion Oblemenco” nu mai sunt bilete. “O să fie un stadion plin. Nu mai sunt bilete pentru meciul de azi cu FCSB!


Update. Denis Alibec a fost lăsat acasă de Nicolae Dică, după ce atacantul în vârstă de 27 de ani a intrat în conflict cu antrenorul FCSB-ului. Oficialii echipei “roş-albaştră” au anunţat că internaţionalul român se află pe lista de plecări.


Update. Oltenii lui Devis Mangia se tem de cinci jucători din lotul formaţiei FCSB. Cum încearcă CS Universitatea Craiova să-i împiedice pe vicecampionii României din drumul spre titlu – vezi detali.


Craiova – FCSB se joacă azi, de la ora 20.45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro, iar meciul se va disputa pe un stadion plin, după ce toate biletele au fost epuizate încă de miercuri. Echipa lui Devis Mangia luptă pentru locul 3, iar FCSB vrea o victorie pe “Ion Oblemenco” şi speră ca CFR Cluj să se încurce cu FC Viitorul Constanţa în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1 Betano. VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI!

Craiova – FCSB LIVE STREAM Liga 1 Betano. Oltenii nu au mai învins FCSB în Liga 1 din 2002

Meciul dintre CS Universitatea Craiova şi FCSB va fi condusă la centru de Ovidiu Haţegan, iar cesta o să fie ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Valentin Avram. Ultima dată când o echipă din Craiova a reuşit să se impună în faţa “roş-albaştrilor” în Liga 1 a fost pe 1 septembrie 2002, atunci când oltenii au învins cu 3-1. Au urmat şase remize şi 20 victorii pentru FCSB. Cel mai recent meci dintre cele două rivale a avut loc pe 9 aprilie 2018, FCSB – CS Universitatea Craiova, scor 2-0, golurile fiind înscrise de Marko Momcilovic şi Florin Tănase.

Mangia pregăteşte cel mai bun prim 11 pentru Craiova – FCSB

Devis Mangia, antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, a anunţat că va folosi cel mai bun prim unsprezece pentru meciul cu FCSB. “Aş spuea să vă spun chiar şi primul unsprezece pentru meciul cu FCSB, cu două incertitudini. Şi la acest meci voi trimite pe teren cea mai bună echipă după opinia mea”, a declarat Devis Mangia, care a adăugat că Florin Gardoş şi Ovidiu Bic sunt accidentaţi şi nu se va baza pe ei.

Înaintea meciului CS Universitatea Craiova – FCSB, echipa gazdă se află pe poziţia a 4-a, cu 35 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul Constanţa, echipă care are un meci în plus. De partea cealaltă, FCSB se află pe locul 2, cu 45 de puncte, la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj, echipă care s-a impus pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-0, în etapa a 9-a din play-off.

Craiova – FCSB LIVE STREAM Liga 1 Betano. Echipele probabile:

Craiova: Popescu – Popa, Kelic, Ferreira – Dimitrov, Zlatinski, Santos, Bancu – Gustavo, Băluţă, Mitriţă

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Bălaşa, Planic, Momcilovic – Pintilii, Nedelcu – Man, Budescu, Tănase – Gnohere

CS Universitatea Craiova – FCSB, azi, ora 20.45, în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, ediţia 2017-2018, pe “Ion Oblemenco”, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.