Fotbal intern

EXCLUSIV. Dezvăluirile lui Pacionel senior: “Mi-a înjurat copilul şi mi-a transmis că mă omoară!” Replica oltenilor: “Nu acceptăm astfel de derapaje! Alţii îi permit, noi nu”

După ce managerul Centrului de copii şi juniori de la CS Universitatea Craiova, Silviu Bogdan l-a învinuit pe tatăl fraţilor Pacionel, Dumitru, că l-a ameninţat cu bătaia pe antrenorul Daniel...
29.10.2017 | 11:18
EXCLUSIV Dezvaluirile lui Pacionel senior Mia injurat copilul si mia transmis ca ma omoara Replica oltenilor Nu acceptam astfel de derapaje Altii ii permit noi nu

După ce managerul Centrului de copii şi juniori de la CS Universitatea Craiova, Silviu Bogdan l-a învinuit pe tatăl fraţilor Pacionel, Dumitru, că l-a ameninţat cu bătaia pe antrenorul Daniel Mogoşanu – VEZI DETALII, acesta a ţinut să prezinte, pentru FANATIK.RO, propria versiune în legătură cu respectivul caz.

Astfel, în viziunea lui Pacionel senior, Silviu Bogdan şi antrenorul Daniel Mogoşanu sunt văzuţi ca oamenii care, prin acţiunile lor, i-au îndepărtat pe băieţi de Craiova, prin ameninţări, înjurături şi faptul că, în loc să le ofere condiţii profesioniste, le-au cerut mereu bani pentru diverse activităţi. Vezi mai jos reacţia pe care a avut-o Silviu Bogdan la acuzele lui Dumitru Pacionel. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Dumitru Pacionel: “Mi-au oferit contracte de doar 300 de lei!”

Dumitru Pacionel s-a simţit indignat de faptul că, deşi le recunoşteau calităţile băieţilor lui, Silviu Bogdan şi antrenorul echipei Under 17 a Craiovei, Daniel Mogoşanu, i-ar fi luat în râs pe aceştia când a fost vorba să semneze contracte de profesionişti, oferindu-le doar salarii de 300 de lei.

“Dacă nu eşti cu ai lor, la Craiova nu joci! Silviu Bogdan minte cu neruşinare, este un escroc. M-au minţit cei de la Craiova că îi fac contract fiului meu mai mare, Ştefan, atunci când face 16 ani. Când a venit momentul, Silviu Bogdan şi Felix Grigore mi-au zis . Le-am spus că n-am nevoie de banii lor şi să amâne să-i facă un contract lui Ştefan până când face 18 ani; atunci urma să aibă şi cel mic, Emilian, 16 ani. Eu i-am rugat să le dea măcar 500 de lei la fiecare. Ce mi-au mai spus? ” Vă daţi seama, ditamai clubul se uita la suma asta. I-am întrebat: Domnul Rotaru ştie că eu cheltuiesc 3.000 de lei pe lună cu băieţii mei?”, a declarat Dumitru Pacionel.

“Îl prind pe tac-tu şi îl bat de îl rup!”

Tatăl fraţilor Pacionel a început prin a fi prieten cu antrenorul Mogoşanu, dar din cauza unui… dribling făcut de fiul său, Emilian, la un meci, spune că relaţia s-a deteriorat. Mai mult, fostul jucător al Craiovei l-ar fi ameninţat direct pe Dumitru Pacionel că îl omoară şi i-a transmis acestuia, chiar prin fiul său, Emilian, că “îl va bate până îl va omorî”.

“Eu eram prieten cu Mogoşanu. Mă compătimea de fiecare dată când mă vedea: ”. Tot el îi lăuda pe băieţii mei: “.

Pacionel senior recunoaşte episodul scandalului de pe banca de rezerve: “Mogoşanu e un jeg penal!”

“Să vă spun de la ce a pornit tot scandalul cu Mogoşanu. La un meci, Emilian, în loc să dea o pasă, l-a driblat pe unul şi l-a pus în fund. Atunci, Mogoşanu, un nesimţit, un jeg penal care îşi bate propriul copil de faţă cu ceilalţi părinţi, i-a spus băiatului meu exact cu aceste cuvinte: “”. În plus, şi la antrenamente, Mogoşanu venea mereu nervos şi înjura fără niciun fel de limită. Copilul i-a luat frica şi a venit să-mi spună că el nu se mai duce la fotbal! Pentru ce? Pentru că n-a dat o pasă şi l-a driblat pe unul?

Să vă mai povestesc şi de meciul despre care vorbesc aceşti escroci. Eram la Craiova şi băiatul meu nu juca. L-am văzut că a început să plângă pe bancă, m-am dus pe marginea terenului şi l-am întrebat: “”. Atunci, el a început să mă înjure şi să-mi strige “”. Erau şi nişte fete pe acolo, care s-au speriat. După aceea, i-a transmis lui Emilian că “.

“Am împrumutat 60.000 de euro de la bănci ca să-i fac fotbalişti pe copiii mei”

Pacionel senior este deranjat şi de modul cum vor Silviu Bogdan şi Daniel Mogoşanu să facă performanţă la Craiova… cu banii părinţilor. Doar patronul Rotaru l-a mai sprijinit pe Dumitru Pacionel şi… băncile, de la care a împrumutat circa 60.000 de euro pentru a-şi ajuta copiii în carieră.

“Să vă spun cum vor cei de la Craiova să facă performanţă. Vine Silviu Bogdan la noi: “.

Eu am făcut 4 împrumuturi de peste 60.000 de euro, ca să-mi ţin copiii la fotbal. Nu am vrut să-i las la cămin, unde stăteau toţi, pentru că acolo au o mâncare de rahat. Plăteam chirie 7 milioane pe lună în gazdă şi o parte ne-a dat-o domnul Rotaru. Recunosc că nu trebuia să mă duc pe teren, dar n-am mai suportat. Mă întrebau părinţii celorlalţi copii, de ce nu joacă Pacioneii. Am ajuns şi la domul Rotaru şi i-am spus după acel incident de ce m-am dus la Mogoşanu. Nu trebuia să-l înjure în halul ăla pe copilul meu. De zece ori le-am zis celor de la Craiova că o să-mi iau băieţii de acolo. Ei ce-au făcut? N-au făcut absolut nimic. Sunt eu nebun?”, a mai povestit Dumitru Pacionel, care a precizat faptul că, la 11 ani, ar fi putut să-şi ducă băieţii în Belgia, dar aceştia erau prea mici.

“Am discutat cu Anamaria Prodan şi apoi băieţii mei au ajuns la FCSB”, a încheiat tatăl noii vedete din lotul lui Dică, Emilian Pacionel.

Reacţia lui Silviu Bogdan: “Noi nu suntem ca alţii, să acceptăm asemenea derapaje şi nu încurajăm părinţii să vorbească în presă mai mult decât o fac copiii lor în teren”

Silviu Bogdan a reacţionat într-un drept la replică faţă de afirmaţiile lui Dumitru Pacionel: “Am observat că, deşi tatăl unui foarte tânăr şi posibil viitor fotbalist de la FCSB ne-a atacat şi a încercat începerea unui scandal în presă, nu se poate discuta cu el în limitele bunului simţ! Este o nouă dovadă a faptului că atunci când am decis să nu acceptăm astfel de comportamente, nu ne-am înşelat. Nu este normal, din moment ce noi am răspuns civilizat. Aşa cum am mai zis, timpul va decide dacă am procedat bine. E posibil ca pe domnul respectiv să-l influenţeze cineva când face acele declaraţii, pentru că nu vedem rostul unor afirmaţii atât de violente, din moment ce Universitatea Craiova nu a stat în calea afirmării fotbalistice a celor doi copii ai săi. Îi felicităm pentru debutul la FCSB şi ţinem să precizăm că la clubul nostru, pe lângă calităţile fotbalistice, ţinem foarte mult la disciplină. Nu acceptăm ca părinţii să se implice în procesul de pregătire şi punem foarte mult preţ pe educaţia primită de copii acasă. Dacă alte cluburi acceptă asemenea derapaje şi încurajează părinţii să vorbească în presă mai mult decât o fac copiii lor în teren, e problema dânşilor”