Fotbal intern

Craiova a terminat cu scandal primul amical cu Ferencvaros. Oltenii au acuzat arbitrii că joacă la pariuri

25.01.2019 | 15:19
Craiova a terminat cu scandal primul amical cu Ferencvaros Oltenii au acuzat arbitrii ca joaca la pariuri

U Craiova și Ferencvaros se află la finalul cantonamentului din Antalya. Astfel, antrenorii celor două echipe au convenit să își împartă loturile în două formații și să joace două partide amicale. Prima s-a terminat cu scorul de 1-1, dar și cu mulți nervi din partea elevilor lui Devis Mangia la adresa arbitrilor.

Devis Mangia a început primul amical cu Ferencvaros într-o formulă în care a folosit mai mult rezervele. Oltenii au avut la start următorul prim 11: L. Popescu – Martic, R. Popa, Kelic, Briceag – Meza Colli, Fedele, Bic, Zete – Nuno Rocha, Baicu, cu portarul Preduț și jucătorii Buzan și Sârbu intrând spre sfârșitul partidei. Ferencvaros a deschis scorul în debutul partidei, după un corner executat în minutul 2, în urma căruia Daniel Bode a câștigat duelul la cap cu Renato Kelic și l-a învins pe portarul Popescu. Același Kelic a lovit bara în prima repriză, în urma unui corner la cealaltă poartă. Egalarea a venit din partea tânărului Lucian Buzan, cel care a înscris fără preluare în finalul partidei.

Penalty neacordat pentru Craiova în meciul cu Ferencvaros. Oltenii i-au acuzat pe arbitri că joacă la pariuri

Finalul partidei a fost unul mai tensionat. La ultima fază, oltenii au cerut un penalty la un fault suferit de Martic în careul echipei maghiare. Cum oficialii partidei nu s-au lăsat înduplecați, craiovenii au protestat vehement la adresa arbitrilor. Printre acuzele aduse acestora se numără și faptul că ar fi jucat la pariuri! Meciul dintre formațiile de bază ale Craiovei și Ferencvaros se va juca tot vineri, de la ora 16:00.

Elevii lui Devis Mangia au mai disputat două jocuri amicale în cantonamentul din Antalya. Craiova a obținut o victorie cu 2-1 în fața formației Adana Demirspor, locul 11 în liga secundă turcă și încă un meci câștigat cu 3-0 contra celor de la Vorskla Poltava, locul 5 din prima ligă ucraineană. Oltenii se întorc în Bănie sâmbătă după-amiază, unde vor pregăti primul meci oficial, derby-ul cu Viitorul, programat duminică, 3 februarie, de la ora 20:00.