Nu-i ajunge tripla! Mitriţă: “Cu Băluţă în teren, marcam mai multe goluri”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
14/04/2018, 22:58
Nu-i ajunge tripla! Mitriţă: “Cu Băluţă în teren, marcam mai multe goluri”

Florin Gardoş a fost pentru prima dată titular în echipa oltenilor la partida Craiova – Iaşi 4-1. Fundaşul a vorbit despre cum s-a simţit să joace timp de 90 de minute, dar şi despre Alexandru Băluţă, care l-a criticat pe Devis Mangia după meciul cu Steaua că l-a ţinut pe bancă:

“Sper să jucăm la fel şi în meciurile următoare! Dacă tragi la locul 3, termini pe 4. Dacă tragi la locul unu, poate termini pe doi, cine ştie. Sunt bine, m-am siţtit bine sunt ok fizic. Sunt bucuros că a fost totul ok în cele 90 de bine şi nu am avut probleme. Am de clădit, mai am nevoie de muncă, de meciuri. Voi face tot posibilul să rămân titular. Au fost meciuri grele, înfrângerea cu Steaua. Sincer am fost surprinşi de declaraţiile lui Băluţă, nu a fost vorba de vreun conflict, am avut o discuţie bărbătească să vedem ce avem de făcut şi a dat roade. Victoria ne dă linişte”, a spus Florin Gardoş.

Mitriţă, după Craiova – Iaşi 4-1: “Cu el, marcam mai mult”

Deşi a dat o triplă. Alexandru Mitriţă spune că echipa ar fi marcat mai multe goluri dacă ar fi fost în teren şi pedepsitul Alexandru Băluţă: “Vreau să felicit fetele de la handbal pentru performanţă. Sunt fericit, e primul hattrick de când joc fotbal. Sper să continuăm. Toate trei au fost frumoase, sunt bucuros de victorie şi că ne-am revenit după duşul rece cu Steaua. Aveam nevoie de linişte. Am avut o săptămână bună la antrenamente şi s-a văzut pe teren. Băluţă e un jucător important,d acă era în teren marcam mai multe goluri”, a  spus Mitriţă.

Închide ×