VIDEO. Craiova-Iaşi 2-0, în primul meci al sezonului 100 din Liga 1! Vezi GOLURILE

Flavius Stoican, Devis Mangia, craiova-iasi

Vineri, de la ora 21:00, a început sezonul cu numărul 100 din istoria Ligii 1. Primul meci al noului sezon s-a disputat la Severin, între CS Universitatea Craiova şi CSM Poli Iaşi. Cele două echipe debutează în stagiunea 2017-18 având pe bancă doi antrenori noi, Devis Mangia (CS U Craiova) şi Flavius Stoican (CSM Poli Iaşi). Înaintea meciului, cei doi antrenori au vorbit despre meciul care se va juca la Severin.

CRAIOVA-IAŞI ECHIPELE DE START

echipe start cs universitatea craiova poli iasi live video liga 1

CRAIOVA-IAŞI VIDEO CU TOATE GOLURILE ŞI FAZELE AICI

Devis Mangia a fost iritat de jurnaliştii olteni care l-au întrebat despre jocul slab făcut de echipă în partidele amicale din această vară. "Este părerea voastră că echipa a jucat prost în amicale, mai vorbim după meciurile din campionat. Dacă voiam să câştigăm, întâlneam adversari din ligi inferioare, important este să luăm punctele în partidele oficiale. Partida de vineri este una dificilă pentru că este prima şi nu ai la ce te raporta, sunt elemente noi. Nu ştim prea multe despre adversar, doar că au schimbat mulţi jucători şi antrenorul, însă ar fi o mare greşeală din partea noastră să considerăm că este un meci uşor", a declarat antrenorul oltenilor.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

De cealaltă parte, Flavius Stoican, antrenorul ieşenilor, speră ca echipa lui să facă un meci mare vineri seară, acesta declarând că speră să obţină cel puţin un rezultat de egalitate. "Cu siguranţă, Craiova va avea mult mai mulţi fani la Severin, însă şi eu şi, implicit, echipa, vom avea susţinători. Craiova are o echipă puternică, şi-a propus câştigarea campionatului, are multe individualităţi care pot face diferenţa. Noi avem dezavantajul faptului că lucrăm de doar patru săptămâni împreună. Cu toate acestea, îmi doresc foarte mult să facem un meci mare şi, chiar dacă gazdele pleacă favorite, vrem să obţinem cel puţin un egal. Sunt optimist că putem face lucruri măreţe în acest sezon".

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775